Afdeling Gooi Noord zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Twee Blaricumse zebra's in mum van tijd geregeld

18-04-2019 - In een vloek en een zucht was het geregeld: op de Naarderweg in Blaricum ter hoogte van hotel-restaurant Bellevue komt nog dit jaar een zebrapad te liggen. En datzelfde geldt, op iets langere termijn, voor de Bergweg. Beide voorzieningen moeten het voor voetgangers veiliger maken om de grote parkeerplaats op de hoek van de Huizerweg en de Bergweg te bereiken.

Zieltogend Kunstcafé Blaricum sterft zachte dood

18-04-2019 - Het Kunstcafé Blaricum, dat sinds drie jaar maandelijks werd gehouden in het Vitusgebouw, is opgehouden te bestaan. De publieke belangstelling voor het café is zo laag geworden, dat de organisatoren er geen brood meer in zien om door te gaan. Behalve de tegenvallende bezoekersaantallen bleek het café ook financieel ...

Streep door kermisfeesten Blaricum; Horeca vindt beveiliging voor drie avonden te duur

17-04-2019 - Het ziet ernaar uit dat de Blaricumse kermis het dit jaar zal moeten doen zonder de grootschalige feestavonden, die traditiegetrouwen duizenden bezoekers uit de wijde omgeving trekken. De drie horecagelegenheden die anders het middelpunt vormen van deze massale feesten houden tijdens de kermis in augustus de deuren dicht of zijn nog slechts toegankelijk voor genodigden.