Afdeling Gooi Noord zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Blaricum bijna klaar voor de kermisweek: "Het wordt een topfeest!"

16-08-2019 - Partytenten, fusten bier en dranghekken. Blaricum is er bijna helemaal klaar voor: de jaarlijkse kermisweek. Vorig jaar kreeg het feest te maken met vandalisme door jongeren die te veel drank en drugs op hadden. Dit jaar nemen horeca-ondernemers extra maatregelen.

Horecazaak Huizerweg blijft na drugsvondst nog vier maanden dicht

15-08-2019 - De zaak is al sinds eind juni dicht. (Archieffoto: Yvette de Vries) BUSSUM - De horecazaak aan de Huizerweg 42 in Bussum die na drugsvondst afgelopen juni werd gesloten, blijft nog tot en met 20 december dicht. Ook is de exploitatievergunning van de horecagelegenheid ingetrokken. Deze maatregelen heeft burgemeester Han ter Heegde, portefeuillehouder openbare orde en veiligheid, op grond van een aanvullende rapportage van de politie, genomen.

Zachtjes

13-08-2019 - Na een zondagse wandeling met Jacky, labradoodle, over de hei besloot ik bij restaurant De Tafelberg in Laren wat te gaan drinken. Terras vol, maar een stoel zonder tafel nog vrij. Ik zijg neer, Jacky ook, waarna een bebrild jongetje van een jaar of vier naast de hond gaat zitten. Blonde krullen, mondje vol scherpe tandjes, veel, heel veel spuug en vieze handjes.