Afdeling Gooi Noord zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Waanzinnig hongerige fret gevangen bij La Place in Laren

17-06-2019 - Voor veel artikelen is een abonnement vereist. Samenvatting: Medewerkers van de Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek hebben maandag een fret gevangen bij La Place aan de Westerheide in Laren. Het dier zocht al een tijd naar eten rond het restaurant en bouwde al meerdere holletjes. "We werden gebeld door een medewerker van La Place, die al een paar keer eerder een fret had zien lopen. Een keer snel in het restaurant, maar meestal om La Place heen.

Patricia Paay in slaap overvallen tijdens revalidatie in kliniek

13-06-2019 - La Paay doet haar verhaal aan de site van RTL Boulevard. Terwijl Patricia vanochtend lag te slapen, werd ze opgeschrikt door paparazzi. Fotograaf Edwin Smulders en een journalist van weekblad Story stonden ineens in haar kamer in het luxe zorghotel in Blaricum. Paay begon direct te gillen: "Ga weg, ga weg. Hoe durf je!". Patricia kan niet geloven dat het zorghotel in de simpele smoes trapte waarmee de paparazzi niet alleen binnen kwamen, maar ook de sleutel van haar kamer kregen.

Toch feesten op kermis in Blaricum; lucht tussen horeca en gemeente lijkt geklaard

12-06-2019 - Voor veel artikelen is een abonnement vereist. Samenvatting: