Afdeling Groningen stad e.o.

KHN afdelingsnieuws

“Veurzitters... wat hebben we eraan?”

19-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.

Algemene Ledenvergadering voor alle afdelingen in de regio Groningen op 1 juli 2019

06-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.  

KHN Groningen: Stop verhoging toeristenbelasting, investeer in gastvrijheid!

04-06-2019
-

De gemeente Groningen maakte onlangs bekend dat zij de toeristenbelasting fors wil gaan verhogen. Gasten die onze gemeente bezoeken betalen dan € 3,70 toeristenbelasting per nacht. KHN roept de gemeenteraad van Groningen op om de aangekondigde verhoging te stoppen. Maak van de toeristenbelasting een investering in gastvrijheid!

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Het verhuurbedrijf voor jou!

20-06-2019 - GROENLO -  Kaak Event Rent is een landelijk verhuur bedrijf in horeca-, evenementen- en beursmateriaal. Kaak Event Rent verhuurt meubilair, serviesgoed en linnengoed aan particulieren en aan bedrijven. Zodat zij er een geslaagde evenement of beurs van kunnen maken.   Kaak Event Rent is een landelijk verhuur bedrijf dat twee vestigingen heeft. De hoofdlocatie staat in Groenlo en daarnaast een kleinere vestiging in Groningen. Kaak Event Rent heeft een diep en breed assortiment.

Drie aanhoudingen om 'windmolenterreur': 'Ján vast? Ze moeten die windboeren arresteren'

19-06-2019 - Woensdag heeft de politie drie mannen aangehouden in verband met de 'windmolenterreur' in Groningen en Drenthe. Zeker twee van hen waren prominent in het bovengrondse verzet.  'Ik weet niks, maar als ik iets zou weten, zou ik het die agenten zeker niet vertellen.' Bij een cafetaria in het Groningse Meeden heeft de politie een pop-up-post ingericht in de hoop bij dorpelingen informatie te vergaren. Beeld Harry Cock / de VolkskrantZe durft haar hand voor haar echtgenoot in het vuur te steken.

Volgende week landelijke staking in de metaal- en technieksector

19-06-2019 - De werkgevers uit de metaal en techniek zijn niet ingegaan op de eisen uit het ultimatum van FNV Metaal voor een goede cao. De eisen zijn als volgt: vijf procent loonsverhoging en het generatiepact als recht, zodat werknemers niet afhankelijk zijn van de welwillendheid van hun werkgever om minder te werken om gezond hun pensioen te halen. Groningse stakers kunnen zich volgende week vrijdag melden bij Hotel Faber in Hoogezand.