Afdeling Groot Beek

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN feliciteert Pascal Nijsten van ’t Raodhoes in Spaubeek met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op vrijdag 26 april 2019 is KHN-lid Pascal Nijsten (48) van café ’t Raodhoes in Spaubeek koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Pascal ontving deze koninklijke onderscheiding voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Gestolen bord terug bij Brownies & Downies in Oisterwijk: 'Sorry, wij zijn geen schorriemorrie'

24-08-2019 - OISTERWIJK - 'Wij hebben een stommiteit begaan, door er met andermans verkeersbord vandoor te gaan.' Die spijtbetuiging op rijm is gisteravond bij Brownies & Downies in Oisterwijk in ontvangst genomen. Tom Tacken 24-08-19, 09:48 Bron: BD Delen per e-mail Sluit ,,Twee dames zijn ons bord terug komen brengen met een pot snoep erbij en een kaart waarop een mooi gedichtje staat", vertelt Ramona van Beek, eigenares van de horecazaak aan het Lindeplein waar mensen met het Down-syndroom serveren.

'Jolige dieven' tonen berouw in Oisterwijk: Brownies & Downies krijgt verkeersbord terug

22-08-2019 - UPDATEOISTERWIJK - De dieven van het verkeersbord van Brownies & Downies in Oisterwijk brengen dat vandaag al terug naar de horecazaak waar mensen met het Down-syndroom werken. Tom Tacken 22-08-19, 08:58 Laatste update: 09:54 Bron: BD Delen per e-mail Sluit ,,Om acht uur vanmorgen kreeg ik al een telefoontje van iemand, die zei er vannacht bij te zijn geweest", vertelt eigenaresse Ramona van Beek. ,,Ze hadden een biertje op en waren in een jolige bui.

Vrolijke samenzang voor Rolerisuit

19-08-2019 - Ondanks het mindere weer was er veel belangstelling voor het benefietconcert van Beekse Smart. Café de Elsakker liep zondag al snel vol met bezoekers, die wel een euro of meer over hadden voor een mooi liedje van het Prinsenbeekse smartlappenkoor. De opbrengst was immers voor Stichting Rolerisuit.Door Hanneke Veltman Met veel enthousiasme en plezier kan Beekse Smart terugkijken op het benefietconcert.