Afdeling Groot Beek

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Gratis training overvalpreventie in de horeca 24 juni in Heerlen

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN feliciteert Pascal Nijsten van ’t Raodhoes in Spaubeek met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op vrijdag 26 april 2019 is KHN-lid Pascal Nijsten (48) van café ’t Raodhoes in Spaubeek koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Pascal ontving deze koninklijke onderscheiding voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Asta in Beek voorlopig door met huidige beheerder

18-06-2019 - In de tijd dat de gemeente Beek samen met een horecamakelaar op zoek is naar een nieuwe exploitant voor het Asta Theater aan de Markt, houdt het college de huidige exploitant - Tom Geuskens - aan zijn huurovereenkomst.

Vereniging Dagvlinder gaat wandelen

17-06-2019 - De vereniging Dagvlinder uit Brunssum organiseert een praatwandeling op zaterdag 29 juni. Doel van de wandeling om in een ongedwongen sfeer te kunnen praten over het verlies van een kind of kinderen. Dagvlinder is een zelfhulpgroep waar ouders, broers, zussen, grootouders en overige familieleden terecht kunnen voor ondersteuning na het verlies van een kind. Startpunt is restaurant Aan de Meule aan de Schimmerterweg in Beek. De deelnemers vertrekken om 14.

Iri Verstraeten en Joost Schalk winnaars Stee Trofee

15-06-2019 - In café bar De Stee is vrijdag de Stee Trofee uitgereikt aan Iri Verstraeten en Joost Schalk. Iri won de eerste Stee Trofee voor de vrouwen, want voortaan zijn er tijdens het jaarlijkse voetbalgala in Prinsenbeek ook prijzen voor de beste speelsters van het vrouwenteam van Beek Vooruit.Iri Verstraeten bleef Anouk Oomen, Dionne van Nijnatten, Marissa Gommers en Manon Christ voor.   Bij de mannen won Joost Schalk voor zijn broer Loek, Menno Baremans, Teun Bulkmans en Ruben Goedhart.