Afdeling Groot Nijmegen

KHN afdelingsnieuws

Wij feliciteren de Firma, de Duivelsberg, 't Hoogstraatje en tante Koosje in Nijmegen

09-07-2019
-

In Nijmegen en omgeving hebben deze restaurants een plek bemachtigd in de 12de editie van de terras Top 100 van vakblad Misset Horeca.

Horecapersoneel via WerkBedrijf? KHN Groot Nijmegen

02-07-2019
-

De economie trekt aan, de groei in de horeca is zelfs explosief! Ook in de regio Rijk van Nijmegen.

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Golfdag KHN Groot Nijmegen

25-06-2019
-

Maandag 3 juni was er een KHN golftoernooi georganiseerd voor alle leden van KHN Groot Nijmegen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek.

Veel horeca profiteert niet van de Vierdaagsefeesten

07-05-2019
-

Veertig horecaondernemers in het centrum hebben via een korte enquete hun mening gegeven over de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met name restaurants blijken niet te profiteren van de Vierdaagsefeesten en er overwegend last van te hebben. Er is teveel concurrentie van foodtrucks en snackwagens.

Zet VetLekker op de kaart! Nijmeegse koks werken samen met kinderen aan gezonde menu’s

16-04-2019
-

‘Wat vinden jullie een lekkere groente?’, vraagt Tim van Stein Callenfels aan een tiental kinderen uit groep 5 en 6 van Kindcentrum Aquamarijn in Nijmegen. Tim is horecacoördinator en kok bij restaurant BliXem.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Horeca Werkgroepen in gemeenten Berg en Dal, Heumen en Beuningen

19-02-2019
-

KHN Groot Nijmegen is al jaren lang heel actief in Nijmegen maar de aandacht voor de horeca in de omringende gemeenten bleef vaak wat achter. Horeca werkgroepen binnen die gemeentes zijn het antwoord.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Triavium in Nijmegen bijna vol voor André Hazes

15-08-2019 - NIJMEGEN - Schaatshal Triavium in Nijmegen is zondag een concertzaal. De Amsterdamse zanger André Hazes treedt er op met zijn band. Van de 3.000 kaartjes is 85 procent verkocht, meldt organisator Sven Janssen.  Het concert van Hazes is onderdeel van een concertdag die van 16.00 tot 22.00 uur duurt. In het voorprogramma staan artiesten als Johnnie Romein, Danny Froger, Josee, Peter Beense en Samantha Steenwijk. Het concert met Nederlandstalige muziek is op touw gezet door Hotel Riche uit Boxmeer.

Relatie mens en natuur centraal op Biënnale Gelderland 2019

15-08-2019 - GELDERLAND - De Biënnale Gelderland 2019, die op 10 oktober van start gaat, staat ditmaal in het teken van de complexe relatie tussen mens en natuur. Er komen twee hoofdtentoonstellingen: In museum Het Valkhof in Nijmegen en in de binnenstad van Arnhem. Op beide tentoonstellingen zijn kunstwerken te zien van 16 geselecteerde kunstenaars.De kunstwereld beschouwt de Biënnale Gelderland als hét podium voor hedendaagse beeldende kunst in en vanuit Gelderland.

Poëziewandeling door oude binnenstad

15-08-2019 - Vanaf het Poëziecentrum Nederland, in Bibliotheek De Mariënburg, begint zaterdag een poëziewandeling door Nijmegen. Dichter Meja Spaargaren neemt wandelaars mee tijdens de maandelijkse tocht door de binnenstad. Onderweg worden plekken aangedaan waar speciaal gedichten voor zijn geschreven. De wandeling begint om 11.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden met een mail naar poeziecentrum@gmail.com. Deelname kost 10 euro. De route kan ook...