Afdeling Groot Nijmegen

KHN afdelingsnieuws

Zet VetLekker op de kaart! Nijmeegse koks werken samen met kinderen aan gezonde menu’s

16-04-2019
-

‘Wat vinden jullie een lekkere groente?’, vraagt Tim van Stein Callenfels aan een tiental kinderen uit groep 5 en 6 van Kindcentrum Aquamarijn in Nijmegen. Tim is horecacoördinator en kok bij restaurant BliXem.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Zet vet lekker op de kaart in Nijmeegse restaurants!

15-03-2019
-

In oktober smeedden de deelnemers van de workshop over gezonde kindermenu’s plannen voor verantwoorde, gezonde én ‘vetlekkere’ kindermenu’s in Nijmeegse restaurants. Inmiddels is ‘Zet Vet Lekker op de kaart’ van start.

Wat vinden Nijmeegse horecaondernemers van de Vierdaagsefeesten?

26-02-2019
-

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een fantastisch evenement, van groot belang voor de stad. Afgelopen jaren is er het nodige veranderd in de opzet van de Vierdaagsefeesten. Zo zijn de feesten verspreid over een groter gebied. Ook het aantal evenementenpleinen is behoorlijk toegenomen.

Horeca Werkgroepen in gemeenten Berg en Dal, Heumen en Beuningen

19-02-2019
-

KHN Groot Nijmegen is al jaren lang heel actief in Nijmegen maar de aandacht voor de horeca in de omringende gemeenten bleef vaak wat achter. Horeca werkgroepen binnen die gemeentes zijn het antwoord.

Verslag bijeenkomst in Nijmegen over gas-vrij maken van de wijk Bottendaal

10-02-2019
-

Op 29 januari was er een bijeenkomst voor ondernemers in Bottendaal, over het gas-vrij maken van de wijk. Horecaondernemers in de wijk waren uitgenodigd om de dag ervoor even bij elkaar te komen. Hieronder een kort verslag van deze bijeenkomst.

Gezellige en goed bezochte ALV van KHN Groot Nijmegen

04-12-2018
-

Afgelopen maandag was de ALV van KHN Groot Nijmegen in Juliette's Blue Bar. Deze vergadering werd goed bezocht. Een prettige constatering voor de bestuursleden die hun best hadden gedaan om hier een geslaagde avond van te maken. 

Lokaal horecanieuws in de media

'Horeca in Nijmegen groeit maar door: 'Ik denk dat het nu even genoeg is'

21-04-2019 - GraphicNIJMEGEN - Vooral koffietentjes zijn booming in de Nijmeegse binnenstad. De horeca groeit: in de afgelopen jaren kwamen er vijftig zaken bij. En de rek lijkt er nog niet uit. Maar of ze allemaal even goed boeren? Een enkeling is zelfs alweer dicht.

'Horeca is geen wondermiddel tegen leegstand'

21-04-2019 - GraphicNIJMEGEN - Vooral koffietentjes zijn booming in de Nijmeegse binnenstad. De horeca groeit: in de afgelopen jaren kwamen er vijftig zaken bij. En de rek lijkt er nog niet uit. Maar of ze allemaal even goed boeren? Een enkeling is zelfs alweer dicht.

'Uitgekookte' dieven stelen mobieltjes op Nijmeegse universiteit

20-04-2019 - NIJMEGEN - Meerdere studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen zijn de afgelopen weken op sluwe wijze bestolen van hun mobiele telefoons. Volgens een woordvoerder van de universiteit is het vooralsnog onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de diefstallengolf: ,,We tasten nog in het duister." De diefstallen vonden onder meer plaats in de universiteitsbibliotheek, restaurant De Refter en het Erasmusgebouw.