Afdeling Groot Nijmegen

KHN afdelingsnieuws

Ondernemersbijeenkomst kansen in 2019 op 29 januari

15-01-2019
-

Op 29 januari organiseert het Huis van de Binnenstad een feestelijke bijeenkomst voor alle centrumondernemers en geven we het startschot voor het nieuwe Binnenstadfonds.

Horeca brandveiligheidscontrole Gelderland Midden

15-01-2019
-

Op vrijdag 15 februari houdt Brandweer Gelderland-Midden een grootschalige brandveiligheidscontrole van horecagelegenheden. Het streven is om tijdens deze controle regionaal zo’n 800 horecagelegenheden te bezoeken.

Basistraining Bhv op 11 februari in Eibergen

14-01-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 22 januari in Arnhem

17-12-2018
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Gezellige en goed bezochte ALV van KHN Groot Nijmegen

04-12-2018
-

Afgelopen maandag was de ALV van KHN Groot Nijmegen in Juliette's Blue Bar. Deze vergadering werd goed bezocht. Een prettige constatering voor de bestuursleden die hun best hadden gedaan om hier een geslaagde avond van te maken. 

De winnaars van de Nijmeegse terrasprijs zijn bekend

19-11-2018
-

KHN Groot Nijmegen was afgelopen maandag 12 november aanwezig om de genomineerden en winnaars van 'het beste terras van Nijmegen' te feliciteren. De 1ste prijs ging naar proeflokaal Beij Ons. Bedrijfsleider Joris nam de prijs in ontvangst. De 2de prijs was voor café De Bruijn en de 3de prijs voor Café eten en Drinken in Lent.

Drie prachtige Nijmeegse café's in de Café top 100 van 2018

13-11-2018
-

Wat zijn we trots! Dit jaar staan er maar liefst 3 Nijmeegse café's in de top 100, 1 in de catagorie aanraders en als klap op de vuurpijl komt de Parel van de café top 100 ook uit Nijmegen.

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Project 'talent in de keuken' KHN Groot Nijmegen

29-09-2018
-

De economie groeit, meer mensen gaan uit eten en er komen meer horecagelegenheden. Er heerst echter een groot tekort aan geschoolde koks. Samen met onder andere het Loket Leren en Werken, ROC en UWV startten zij het project Talent in de Keuken.

Evaluatie en input toekomst vierdaagsefeesten Nijmegen

14-09-2018
-

Wil jij meepraten over de afgelopen vierdaagse feesten en over de toekomst van de vierdaagsefeesten in Nijmegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!  

Lokaal horecanieuws in de media

Cafés over de roep om openstellen van wc's: 'Bespaar je de moeite, iedereen kan bij ons de pot op'

17-01-2019 - ,,Iedereen met hoge nood kan bij ons gewoon gebruik maken van het toilet'', zo verwoordt Bas Mahler van café Samson het breedgedragen standpunt van de Nijmeegse horeca. ,,Daarvoor hoef je niet per se een drankje te nemen.'' De gemeente Nijmegen wil de horeca te hulp...

Restaurantwedstrijd

17-01-2019 - U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten! BEUNINGEN - Vanaf 28 januari kunnen inwoners hun stem uitbrengen op het restaurant dat zij het leukste vinden in de gemeente Beuningen. Bij het stemmen mogen gasten cijfers geven voor zaken als prijs/kwaliteitverhouding, de menukaart en klantvriendelijkheid.

Nieuwjaarsborrel ondernemers

17-01-2019 - U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten! BEUNINGEN - Op vrijdag 18 januari heft het bestuur van Ondernemerscafé Beuningen samen met de ondernemers uit de regio het glas op 2019. Tevens stelt Rob van Horssen zich voor als de nieuwe voorzitter. Leden van het Ondernemerscafé zijn welkom tussen 17.30 en 19.30 in café De Zaak; ondernemers die nog geen lid zijn kunnen eenmalig de sfeer proeven (entree: € 10).