Afdeling Groot Venlo

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 20 mei in Sevenum

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Nieuws over terrasbeleid, controles, KVU en evenementen in Venlo

21-12-2018
-

Onlangs heeft het bestuur van KHN Venlo overleg gehad met de gemeente Venlo. Hierbij zijn oa de volgende zaken aan de orde gekomen.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Schele beer

18-04-2019 - Een Amsterdamse reporter van Vice Nederland waagde tijdens de Nationale Museumweek een bezoekje aan Steyl. Een dorp met, zoals hij zelf schrijft, 'een overdreven concentratie aan kloosters en een café met een indrukwekkend vlaaienaanbod'.Zijn reisdoel was het Missiemuseum. Een plek die ik nog goed ken van schooltripjes. Een enkele keer leidde zelfs een kinderfeestje naar deze bestemming. Dat leverde hier en daar gefronste wenkbrauwen op. In...

'Op naar de schele beer in het Missiemuseum'

17-04-2019 - COLUMN - Een Amsterdamse reporter van Vice Nederland waagde tijdens de Nationale Museumweek een bezoekje aan Steyl. Een dorp met, zoals hij zelf schrijft, 'een overdreven concentratie aan kloosters en een café met een indrukwekkend vlaaienaanbod'.

Pijnlijke nederlaag Man op Maat/'t Caves

15-04-2019 - Man op Maat/'t Caves ging in de eerste divisie driebanden met maximale 0-8 cijfers onderuit tegen laagvlieger Hotel Stadt Lobberich/BC Tegelen. Dat kopman Jef Philipoom ontbrak kon als excuus worden gebruikt. Invaller Martijn Roefs verloor ondanks een serie van zeven met 34-35. Ondanks het verlies is de ploeg uit Wintelre na de voorlaatste speelronde al verzekerd van de tweede plaats.