Afdeling Heemskerk

KHN afdelingsnieuws

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 17 juni in Alkmaar

03-06-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Korte samenvatting bestuursvergadering KHN Heemskerk van 16 mei 2019

20-05-2019
-

Op donderdag 16 mei jl. was er een bestuursvergadering van KHN Heemskerk. Wat kwam er zoal ter sprake?

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Miriam Geerlings

10-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Miriam Geerlings en per 1 januari 2019 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland. Ik ben al langer bij KHN werkzaam als regiomanager Noord-Holland-Noord, maar neem met ingang van volgend jaar een drietal afdelingen over van Ivo Berkhoff.

Lokaal horecanieuws in de media

40 Deelnemers aan Midzomernachtloop

15-06-2019 - 15-6-2019 om 19:00 Vrijdag vond de Coast to Coast Midzomernachtloop plaats van 'n Loopie. Om 20.30 uur vertrokken 40 wandelaars met de bus vanaf Opperdam naar Wijk aan Zee, waar de start van deze 50 km lange loop op de dag van de kortste nacht plaatsvond om 21.30 uur. Via het strand en de duinen van Wijk aan Zee werd gelopen via Heemskerk, Assendelft, Wormer, Jisp, Neck, Purmerend, Z.O. Beemster, Kwadijk en Edam naar Volendam waar bij Restaurant van den Hogen aan de Haven het eindpunt was.

CMS presenteert juridische kaders autonoom varen bij Smart Shipping Community

11-06-2019 - CMS was vandaag op uitnodiging van SmartPort bij de Smart Shipping Community-bijeenkomst die plaatsvond in Hotel New York in Rotterdam. Petra Heemskerk, Heidi Dekker en Anna Francesca Mancosu waren daarbij aanwezig. Heidi en Anna Francesca gaven een presentatie over de juridische aspecten rondom autonoom varen. Zij spraken met name over de juridische knelpunten in de huidige regelgeving die het mogelijk maken van autonoom varen kunnen hinderen en de mogelijke oplossingen daarvan.