Afdeling Heerhugowaard

KHN afdelingsnieuws

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Café de Knip verkozen als beste café en eetcafé

06-03-2019
-

De eigenaren van Café de Knip, Jeroen en Gudy Zegers hebben de prijs gekregen voor beste café en eetcafé van Noord-Holland.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

KHN: Voorstel verhoging toeristenbelasting Amsterdam te gek voor woorden

15-05-2017
-

De Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho (D66) wil dat de toeristenbelasting in de stad drastisch omhoog gaat naar 15% (nu 5%) van elke overnachting. KHN vindt deze verhoging van de toeristenbelasting te gek voor woorden.

Lokaal horecanieuws in de media

Politie zoekt getuigen mishandeling

20-06-2019 - HEERHUGOWAARD De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op woensdagmorgen plaatsvond op de kruising van de Bickerstraat, Van Asperenstraat en de Van Loonstraat in Heerhugowaard. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Kort na middernacht (in de nacht van dinsdag op woensdag) verliet een 24-jarige man uit Heerhugowaard een café aan het Raadhuisplein in zijn woonplaats.

Man (24) bewusteloos geslagen na bezoek aan café in Heerhugowaard

19-06-2019 - Een 24-jarige man is in de nacht van dinsdag op woensdag bewusteloos geslagen nadat hij een café had verlaten aan het Raadshuisplein in Heerhugowaard. Zijn vriend liep in een andere richting naar huis, maar werd achtervolgd door een groep jongens. Het slachtoffer vertrouwde het niet en ging erachteraan. Op de kruising van de Bickerstraat, Van Asperenstraat en Van Loonstraat sprak hij de groep aan. Daar werd hij buiten bewustzijn geslagen.

Zomer in het Stadshart

18-06-2019 - HEERHUGOWAARD In opdracht van Stichting Zeg Maar Hugo verzorgt SKEEF deze zomer diverse wateractiviteiten op het water grenzend aan de horecaboulevard. Kom flyboarden of suppen, speel sup-polo en spring op de waterstormbaan, zo luidt de uitnodiging. Er is begeleiding aanwezig en deelname is gratis. De eerste editie is zaterdag 29 juni. De wateractiviteiten in het Stadshart vinden ook plaats op zaterdag 13 juli, zaterdag 27 juli én zaterdag 10 augustus. Uiteraard alleen als het weer dit toelaat.