Afdeling Heerhugowaard

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Café de Knip verkozen als beste café en eetcafé

06-03-2019
-

De eigenaren van Café de Knip, Jeroen en Gudy Zegers hebben de prijs gekregen voor beste café en eetcafé van Noord-Holland.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

Lokaal horecanieuws in de media

Nederlands kampioenschap beddenrace door straten van Bergen

17-08-2019 - BERGEN Bedspecial geeft op zaterdag 17 augustus om 19.30 uur het startsein voor het Nederlands kampioenschap Beddenrace. Start en finish vinden plaats ter hoogte van café De Oude Meester in Bergen, waar de bedjes rondgaan over een parcours van 520 meter. Zo'n vijftien duo's gaan de strijd met elkaar aan. Met name voor de lopers is dit de laatste test voor de 2,5 uursrace van Langedijk op zaterdag 31 augustus.

Fotowedstrijd Zomertijd: Daar aan de 'waterkant'

17-08-2019 - Zomertijd vroeg de lezers foto's in te sturen rond het thema 'Waterkant'. Een selectie van de inzendingen staat op deze pagina. Volgende week, zaterdag 24 augustus, is het thema 'Watersport'. Foto's insturen kan tot woensdag 21 augustus. Doe mee en maak kans op een all-in minivakantie in Hotel Grossfeld in Bad Bentheim (D). Inzender: Boy van der Erf uit Haarlem. Inzender: Cees Brink uit Broek op Langedijk.