Afdeling Helmond

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

12-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Nieuwsupdate Theater het Speelhuis

24-07-2019
-

Onlangs hebben wij een overleg gehad met de wethouders, Jochem Otten en een ambtenaar centrumzaken Helmond. Doel van het overleg was om de situatie rondom Het Speelhuis te bespreken; is er wel sprake van een eerlijk speelveld wat betreft de exploitatie van de horeca?

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Actualiteiten van bestuur KHN Helmond

06-05-2019
-

Graag houden we jullie op de hoogte van enkele actuele zaken, die tijdens bestuursbijeenkomsten zijn besproken. 

Helmond: Brabantse Gastvrijheid Award 2019

15-04-2019
-

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. 

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Lokaal horecanieuws in de media

Kijktip: de Healthy Sisters testen Helmonds restaurants in nieuwe online serie

16-08-2019 - De Helmondse Healthy Sisters Najima en Rachida zijn dol op eten. Ze hebben een food- en lifestyleblog en ze vloggen over hun leven. Nu hebben de zussen een nieuw project: Foodspots. In de online serie testen de Healthy Sisters allerlei restaurants in hun eigen Helmond. De serie is ontwikkeld door Helmond Marketing. Het doel van deze reeks is om te laten zien dat je in Helmond op steeds meer plekken terecht kunt voor een culinaire belevenis.

Toch bier in de rust bij NAC - Helmond Sport, Breda Loco's zeggen protestactie af

16-08-2019 - BREDA - Wie vanavond tijdens het eerste avondje NAC van dit seizoen een biertje wil halen in de rust, hoeft niet bang te zijn dat de verkooppunten zijn geblokkeerd. De Breda Loco's hebben besloten hun protestactie niet door te laten gaan. Dat is de uitkomst van de lange vergadering van de Clubraad waarbij horeca-exploitant NHG de prijsverhoging van het bier toelichtte.

Wat een massa(toerisme)

16-08-2019 - Trots Deze prachtige fotogenieke pauw loopt bij het Castelo de São Jorge in Lissabon te pronken.welterusten Zonsondergang in Helmond: een zwerm spreeuwen vliegt richting slaapplaats.zeehond? Balou vermaakt zich prima op het strand van Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen.vakantiekleurtje Krachtmeting tussen vader en zoon: wie is het bruinst?jong geleerd Deze jonge bezoekers van de familiedag op Nirwana Tuinfeest in Lierop 'luisteren' naar de Bon Jovi...