Afdeling Helmond

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Actualiteiten van bestuur KHN Helmond

06-05-2019
-

Graag houden we jullie op de hoogte van enkele actuele zaken, die tijdens bestuursbijeenkomsten zijn besproken. 

Helmond: Brabantse Gastvrijheid Award 2019

15-04-2019
-

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. 

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Beleidsplan KHN Helmond

24-01-2019
-

Tijdens de algemene Ledenvergadering van 19 november jl. werd het beleidsplan van KHN Helmond gepresenteerd. Dit beleidsplan – in de vorm van een placemat – bevat de speerpunten van KHN Helmond, geeft aan wat KHN Helmond is, waar het voor staat en wat het doet voor de stad.

Lokaal horecanieuws in de media

Met de VVV-Autoroute langs prachtige Peeljuwelen

15-06-2019 - Laarbeek/De Peel - Nieuw! Een autoroute van 130 km langs 5 prachtige peelgemeenten. Als boekje verkrijgbaar bij de VVV's van Gemert/Bakel, Asten, Deurne, Helmond en Laarbeek. Een heldere routebeschrijving, boordevol informatie. Bedoeld voor iedereen die niet meteen denkt aan wandelen of fietsen, maar toch De Peel wil ontdekken. VVV De Peel stuurde redacteur Jac Babin met zijn vrouw op pad, om deze route voor u grondig te verkennen.

Huh?! De restaurantboot in de haven is opeens weg en dit is waarom

14-06-2019 - De restaurantboot, die je misschien kent als het Pannenkoekschip, is opeens verdwenen uit de haven van Helmond. Geen aankondiging. Niks. Wat raar! De boot werd eind vorig jaar nog feestelijke heropend als 'Het Schip eten & drinken'. Inmiddels is De Wilmar (zoals het schip heet) vertrokken naar Friesland. We lezen in het ED waarom de boot zo plotseling is vertrokken.

Wekelijkse koopzondag in Helmond

14-06-2019 - Donderdag 13 juni 2019 Helmond centrum is volop in beweging. Naast de inrichting van het Havenpark, het toenemende aantal evenementen, groei van de horeca en de sterkere cultuurbeleving van de stad, zal er vanaf nu ook wekelijks koopzondag zijn. In het kader van het Centrumperspectief zullen vanaf 16 juni op alle zondagen de winkels in het centrum geopend zijn. Dit betekent dat u zeven dagen in de week in het centrum kunt winkelen.