Afdeling Hengelo

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Vliegende start voor Heerlijk Hengelo

24-08-2019 - HENGELO - Heerlijk Hengelo is niet meer weg te denken van de evenementenkalender.  Vrijdag was de aftrap en er was gelijk al topdrukte. Redactie Tubantia 24-08-19, 10:55 Laatste update: 11:57 Delen per e-mail Sluit Een vliegende start voor alweer de zesde editie van Heerlijk Hengelo op het Burgemeester Jansenplein. Direct al na de opening verricht door wethouder Bas van Wakeren kwam een flinke toestroom op gang richting het culinaire festijn.

Culinair Borne: beter kan het niet worden

23-08-2019 - 'Mooier kan een zomers weekend in Borne haast niet beginnen', ben je geneigd te denken als je vrijdagavond rond half zes de parkeerplaats opwandelt bij het Kulturhus. Althans… het is wel even doorbijten, want natuurlijk moet je eerst even langs de muntenkassa waar vier vrijwilligers pinautomaten en handen te kort komen om de lange rij wachtenden zo snel en vriendelijk mogelijk te geven waar ze om vragen. Maar dan kan het toch echt beginnen.

Heerlijk Hengelo maakt zich op voor een fantastisch weekend

23-08-2019 - Gepubliceerd op: 23/08/2019 Heerlijk Hengelo! Het water loopt je al in de mond als je een kijkje neemt op het Burgemeester Jansenplein en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Vanaf 17.00 uur vanmiddag kun je een weekend lang engeltjes over je tong laten piesen. Van De Blauwe Engel t/m The Three Musketeers, ze zijn er allemaal weer. En middenin de piste van dit culinaire circus staat een joekel van een bar.