Afdeling Het Groene Hart

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

De sluitingstijden en collectieve festiviteiten zijn beide vastgesteld in de gemeente Reeuwijk-Bodegraven

18-03-2019
-

Onderstaand tref je aangepaste sluitingstijden bij feestdagen aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Bouwval Zevenhuizen weer voluit in het zicht

17-04-2019 - Het door leerlingen van de beide basisscholen in het dorp beschilderde doek hing aan het hekwerk dat tot voor kort voor de voormalige discotheek stond. Dit hek waaide eind vorige week bij een stormwind om.Initiatiefnemer en CDA-raadslid Jan Willem Slotema zorgde er met enkele vrijwilligers voor dat het doek veilig werd gesteld. Volgens hem is het niet…

Bijenhotel aan Lucassenlaan geplaatst

16-04-2019 - 16-04-2019 Reeuwijk-Brug- Wethouder Robèrt Smits en wethouder Kees Oskam hebben samen met de initiatiefgroep Bodegraven-Reeuwijk Zoemt afgelopen dinsdag een bijenhotel geplaatst aan het Lucassenlaantje in Reeuwijk-Brug. Het hotel is bestemd voor wilde bijen. Vanwege een schimmelziekte zijn de essen langs het laantje gekapt. Er zijn berkenbomen voor terug geplant omdat die een open kruin hebben die genoeg licht doorlaten zodat de bloemen en kruiden op de grond geen last hebben van de schaduw.

't Moment Veelerveen volgeboekt voor concert Roon Staal

13-04-2019 - VEELERVEEN - Vanavond verzorgde Roon Staal een concert in een uitverkocht 't Moment in Veelerveen. Met een nieuw programma begon zanger-pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn nieuwe Lente Tour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal 8 provincies aan met 13 locaties. In Veelerveen verzorgde hij vanavond een concert in de voormalige kerk, wat sinds twee jaar dienst doet als horecagelegenheid 't Moment.