Afdeling Hoeksewaard

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Opgelucht ademhalen: Lunchcafé Zonder Meer heeft al snel een opvolger

24-08-2019 - Tranen vloeiden hevig, toen voor Lunchcafé Zonder Meer het doek viel. Maar er is goed nieuws. Over een week opent in Oud-Beijerland 'In de Buurt, Eten en Drinken', waar mensen met een beperking opnieuw in de horeca kunnen werken. Bas Boerma en Eva de Graaff 24-08-19, 08:45 Delen per e-mail Sluit Tientallen dozen staan op het aanrecht in de keuken van het restaurant in woon-zorgcomplex De Gravin in Oud-Beijerland. Borden worden uitgepakt, afgewassen en in de kast geplaatst.

Dit weekend de 43e editie van het NK Sprietlopen in Puttershoek met vanavond Coverband Triple A en morgen Feest DJ Rene van Dalen

23-08-2019 - PUTTERSHOEK -  Zaterdag 24 Augustus 2019  organiseert Cafe 't Veerhuys in Puttershoek voor de 43e keer het NK SPRIETLOPEN! Nieuw dit jaar is dat de veelzijdige coverband Triple A op de avond voor het sprietlopen komt. klik op poster voor groot formaat Wat is Sprietlopen ? Organisator Danny Snaaijer leg uit: Het is heel simpel , er gaat een boomstam van 20 meter over de haven en daar moet je droog overheen komen! de eerste ronde is de paal droog , maar de 2e ronde gaat er middenin 2m zeep.

Soffree heeft nu ook een café: 'Op vrijdag heb je hier het Witte de With gevoel'

23-08-2019 - Soffree On Fifty Too is open - en nee, dat is geen foutje maar een knipoog. Bijna vier jaar geleden opende Dennie Soffree (30) on Fifty-Four in Oud-Beijerland en dat werd zo snel zo populair, dat het restaurant snakte naar meer ruimte. Dus toen buurvrouw en toevallig ook Dennie's echtgenote Elise met haar beautysalon Dermalise naar de overkant verhuisde, betekende dat extra vierkante meters voor Soffree. "We hebben eindelijk plek waar je lekker kunt borrelen of even op een tafeltje kunt wachten.