Afdeling Hoeksewaard

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Lokaal horecanieuws in de media

Deze tien paasvuren in gemeente Apeldoorn kunnen doorgaan

18-04-2019 - Tien paasvuren in de gemeente Apeldoorn kunnen komend paasweekeinde 'gewoon' worden aangestoken. De brandweer controleerde de afgelopen dagen op verzoek van de gemeente de locaties en constateerde dat de aanhoudende droogte op deze plekken geen belemmering vormt. Alleen het paasvuur achter Hotel Apeldoorn de Cantharel werd afgelast. Dat vuur zit te dicht op de bebouwing.  ,,We moeten nog wel een klein voorbehoud maken'', zegt gemeentelijk woordvoerder Harm Korendijk.

Deze horecazaak is verkozen tot leukste restaurant van de Hoeksche Waard

18-04-2019 - Tapperij De Platte Reedijk is de leukste horecazaak in de Hoeksche Waard, volgens de Leukste Restaurant verkiezing.  'De Platte' kreeg veruit de meeste stemmen van alle deelnemende Hoeksche Waardse restaurants. Het waren er zelfs zoveel (500 om precies te zijn), dat De Platte Reedijk ook een podiumplaats in de provincieranglijst heeft gekregen. Hierin staat de tapperij op de derde plek. Deze week werden alle gemeentewinnaars tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd door Miss Nederland.

Te koop, gesloten… Dit is er aan de hand in de Numansdorpse horeca

17-04-2019 - Soms gaan er nieuwe zaken open, maar soms stoppen ondernemers er ook mee. In Numansdorp is horecazaak Tapperij Nr 32 onlangs gesloten. Ook bij Café de Vrije Wereld gaat er wat veranderen. De zaak staat te koop, maar is voorlopig nog gewoon open. We checken bij de eigenaren wat er aan de hand is. Tapperij Nr 32 stond een tijdje te koop bij horecamakelaar Knook & Verbaas, maar wordt nu te huur aangeboden. Het restaurant is sinds drie weken dicht en staat inmiddels al helemaal leeg.