Afdeling Hof van Twente

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Verslag ALV KHN Hof van Twente van dinsdag 2 april jl.

03-07-2019
-

Op 2 april jl. vond de algemene ledenvergadering plaats.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Goor verdeeld over terrassen op straat

15-08-2019 - Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto's om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen een minder goed idee. Uit een poll op deze site blijkt de goor verdeeld te zijn. Vijftig procent vindt het prima, de andere helft geen goed idee. Bij 25 graden of meer kunnen horeca-ondernemers de terrassen op de straat kwijt op zaterdagen na half vijf. Het is er dit jaar overigens nog niet van gekomen.

De favoriete pastasalade van eigenaar Carelshaven in Delden

15-08-2019 - DELDEN -  Snel, gemakkelijk, gezond en gewoon met ingrediënten uit de supermarkt. Dat zou je niet verwachten als favoriet zomerrecept van een man die van oorsprong kok is en drie gerenommeerde horecazaken bezit. Alco van Berkel, samen met zijn vrouw eigenaar van Carelshaven, de Oranjerie in Ruurlo en sinds kort ook van Hotel De Zwaan in Delden, kookt af en toe nog in één van zijn horecakeukens.

Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman

13-08-2019 - Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de Anjerstraat is daar nu 't Doktershuuske bij de woning van de bekende Goorse entertainer Erik Spijkerman die de B&B runt samen met zijn vrouw Wilma Godwaldt. De nieuwe slaapgelegenheid die vanaf 16 augustus zal worden geopend, staat op de plek waar vroeger de legendarische dokter Vrijman zijn praktijk hield.