Afdeling Hof van Twente

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

De stoel van Seyss-Inquart als besmet klapstuk in WO2 Café Kampen

17-04-2019 - Erna Vrugteveen uit Zwolle is in het bezit van de stoel van de hoogste Duitse baas in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze heeft de stoel meegenomen naar het laatste WO2 Café in de Stadskazerne in Kampen. De stoel kwam in bezit van de familie Vrugteveen, omdat haar ouders het meubelstuk hadden weggenomen van landgoed Twickel in Delden, waar Reichskommissar Seyss-Inquart in de laatste fase van de oorlog veel verbleef. "Mijn ouders waren daar schoonmakers.

Deldense clubs omarmen sportpark De Mors

16-04-2019 - DELDEN - De leden van de vier Deldense sportclubs die betrokken zijn bij de plannen voor de bouw van een nieuw sportpark op De Mors in Delden hebben gisteravond definitief hun fiat gegeven aan het ambitieuze project. In alle clubhuizen en café de Boemel lieten de leden van SV Delden, DHV, DKV Zwart Wit en Devoc massaal weten de plannen te omarmen.

Eetcafé de Burgemeester neemt organisatie Deldense Fiets4daagse over

16-04-2019 - Het Hemelvaartweekend staat traditiegetrouw weer garant voor vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van Delden. Dit jaar vindt de Hemelvaart Fiets4daagse Delden van donderdag 30 mei tot en met zondag 02 juni 2019 plaats. Waar de afgelopen 13 jaar de Deldense fietsclub de Twickeltrappers een ondersteunende rol speelden bij het evenement van de VVV, wordt de organisatie dit jaar overgenomen door Eetcafé de Burgemeester.