Koninklijke onderscheiding voor horecaondernemer Tielemans

Tielemans Lid in de Orde van Oranje-Nassau en benoemd tot Lid van Verdienste van KHN

Cursus Duurzaamheid & Rendement in de horeca (1 dag)

Bespaar kosten met duurzaam ondernemen en meld u aan voor de cursus Duurzaamheid & Rendement in de horeca

Moeten ouders van uw minderjarige medewerker ook de arbeidsovereenkomst ondertekenen?

Vanaf welke leeftijd mag een medewerker zelf zijn contract ondertekenen? KHN geeft antwoord!

Bennie den Haan Meest Markante Horecaondernemer Midden-Nederland 2016/2017

Bennie den Haan dingt mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor horecaondernemer Tielemans

28-09-2016
-
Tielemans Lid in de Orde van Oranje-Nassau en benoemd tot Lid van Verdienste van KHN

Cursus Duurzaamheid & Rendement in de horeca (1 dag)

27-09-2016
-
Bespaar kosten met duurzaam ondernemen en meld u aan voor de cursus Duurzaamheid & Rendement in de horeca

Moeten ouders van uw minderjarige medewerker ook de arbeidsovereenkomst ondertekenen?

27-09-2016
-
Vanaf welke leeftijd mag een medewerker zelf zijn contract ondertekenen? KHN geeft antwoord!

Bennie den Haan Meest Markante Horecaondernemer Midden-Nederland 2016/2017

26-09-2016
-
Bennie den Haan dingt mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

23-09-2016
-
Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.600 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Blog

Meer werken dan afgesproken. En dan?

Om de zoveel tijd staan de schijnwerpers op werken in de horeca. Werken in onze sector (en laten we wel wezen: dat is de leukste van Nederland) lijkt opeens een stuk minder aantrekkelijk vanwege de overuren. Die niet worden uitbetaald. Een beetje nuancering is op zijn plaats.

Uitgelicht

20150107_Hygienecode_banner_700x200px

Gratis lid tot 2017

https://twitter.com/khn 773483875179847680