6 gram per dag? Daar zit je zo aan.

Meer dan 85% van de Nederlanders krijgt meer dan 9 gram zout per dag binnen. Wat kan de horeca doen?

Happy Tosti start met franchise

Happy Tosti franchiset het concept met de ambitie om binnen vijf jaar 500 banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement doet al 3 jaar goed werk

Het AVR biedt ruimte voor werkgevers en medewerkers om samen aanvullende, individuele afspraken te maken op het gebied van salaris en arbeidsvoorwaarden. 

De Hygiënecode voor de horeca. Hoe zit het ook alweer?

Hoe zit het ook alweer met de regels van de Hygiënecode? KHN geeft antwoord op al uw vragen.

Drie horecagebieden genomineerd voor de 'Wel-zo-veilig-Awards'

De genomineerde horecagebieden zijn Scheveningen, het Rembrandtplein in Amsterdam en Goes. De uitreiking van de 'Wel-zo-veilig-Awards' vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 9 tot en met zondag 15 oktober 2017).

Nieuws

6 gram per dag? Daar zit je zo aan.

24-07-2017
-
Meer dan 85% van de Nederlanders krijgt meer dan 9 gram zout per dag binnen. Wat kan de horeca doen?

Happy Tosti start met franchise

21-07-2017
-
Happy Tosti franchiset het concept met de ambitie om binnen vijf jaar 500 banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement doet al 3 jaar goed werk

18-07-2017
-
Het AVR biedt ruimte voor werkgevers en medewerkers om samen aanvullende, individuele afspraken te maken op het gebied van salaris en arbeidsvoorwaarden. 

De Hygiënecode voor de horeca. Hoe zit het ook alweer?

18-07-2017
-
Hoe zit het ook alweer met de regels van de Hygiënecode? KHN geeft antwoord op al uw vragen.

Drie horecagebieden genomineerd voor de 'Wel-zo-veilig-Awards'

13-07-2017
-
De genomineerde horecagebieden zijn Scheveningen, het Rembrandtplein in Amsterdam en Goes. De uitreiking van de 'Wel-zo-veilig-Awards' vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 9 tot en met zondag 15 oktober 2017).

Koninklijke Horeca Nederland

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Blog

Blauw is de norm

Blog Grardie Akkerhuis - Blauw is de norm. En dan heb ik het niet over het aantal alcoholische consumpties dat u minimaal moet drinken om een bepaalde state of mind te bereiken. Ook het gehalte blauw op straat is niet maatgevend. Ron Blaauw timmert eveneens lekker aan de weg en het nummer van The Scene blijft immer een topper voor mij.

KHN Evenementenkalender

04 september 2017 | Bedrijf starten in de horeca
05 september 2017 | KHN Golfevent 2017
12 september 2017 | KHN On Tour Cafés
18 september 2017 | Gastvrij Rotterdam
Ga naar onze evenementenkalender
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400