KHN-directeur Dirk Beljaarts spreekt Mark Rutte over de horeca

Tijdens de opening van Het Ondernemershuis van Ondernemend Nederland sprak KHN-directeur Dirk Beljaarts met minister-president Mark Rutte over de horeca.

Minder zout koken? Maak zelf je kruidenmix

Voor de gezondheid van je gasten is het goed om met zo min mogelijk zout te koken. En vaak kan zout goed vervangen worden door een kruidenmix.

BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

Dutch Cuisine is vanaf nu te volgen via BookDinners

Bezetting in Nederlandse hotels licht gedaald

Vorig jaar was de bezetting van hotelkamers in februari nog 70,2%; dit jaar is dit met 0,3% gedaald naar 69,9%.

Belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

1 op de 5 ondernemers weet niet zeker welke aftrekposten hij kan opvoeren. De Belastingdienst geeft tips.

Nieuws

KHN-directeur Dirk Beljaarts spreekt Mark Rutte over de horeca

19-04-2019
-
Tijdens de opening van Het Ondernemershuis van Ondernemend Nederland sprak KHN-directeur Dirk Beljaarts met minister-president Mark Rutte over de horeca.

Minder zout koken? Maak zelf je kruidenmix

18-04-2019
-
Voor de gezondheid van je gasten is het goed om met zo min mogelijk zout te koken. En vaak kan zout goed vervangen worden door een kruidenmix.

BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

17-04-2019
-
Dutch Cuisine is vanaf nu te volgen via BookDinners

Bezetting in Nederlandse hotels licht gedaald

16-04-2019
-
Vorig jaar was de bezetting van hotelkamers in februari nog 70,2%; dit jaar is dit met 0,3% gedaald naar 69,9%.

Belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

16-04-2019
-
1 op de 5 ondernemers weet niet zeker welke aftrekposten hij kan opvoeren. De Belastingdienst geeft tips.

Koninklijke Horeca Nederland

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Dat is twee derde van iedereen die werkzaam is in de horeca in Nederland. Als KHN streven we de beste gastvrijheid na, zodat horecaondernemers een inspirerende omgeving kunnen bieden, waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten kunnen beleven.

Samen met ruim 230 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Dit doen wij aan de hand van 5 basics: service, lobby, advies, informatie en voordeel.

KHN geeft de horeca power!

Blog
Uitgelicht Banner_Bookdinners_700x200px
Inspiratiebox werving en behoud

https://twitter.com/khn 787936653616742400