Minder no shows? KHN geeft tips!

Wat kunt u doen tegen 'no shows'? KHN geeft tips!

KHN vernieuwt UVH

Wat is er veranderd en waarom is het handig om deze UVH te gebruiken?

Winnaars Gaia Green Awards 2017 bekend

Stadshotel Woerden, Restaurant Gys en strandpaviljoen Timboektoe Beach winnen Gaia Green Award  

KHN over Prinsjesdag: voorlopig geen nieuw beleid en geen lastenverlichting

De Rijksbegroting 2018 bevat nauwelijks nieuws. Voorlopig komt er geen nieuw beleid en blijven de werkgeverslasten (ook voor horecaondernemers) hetzelfde. Het wachten is op een nieuwe regering die deze punten oppakt. Zorgpunt van KHN is of de lasten niet worden verschoven en daardoor juist toenemen.

Lars Drost van Ciel Bleu wint Bocuse d’Or Nederland 2017

Jonnie Boer: "De route naar Lyon is vandaag met een sterk Nederlands veld van jonge culinaire talenten voortgezet"

Nieuws

Minder no shows? KHN geeft tips!

22-09-2017
-
Wat kunt u doen tegen 'no shows'? KHN geeft tips!

KHN vernieuwt UVH

21-09-2017
-
Wat is er veranderd en waarom is het handig om deze UVH te gebruiken?

Winnaars Gaia Green Awards 2017 bekend

20-09-2017
-
Stadshotel Woerden, Restaurant Gys en strandpaviljoen Timboektoe Beach winnen Gaia Green Award  

KHN over Prinsjesdag: voorlopig geen nieuw beleid en geen lastenverlichting

19-09-2017
-
De Rijksbegroting 2018 bevat nauwelijks nieuws. Voorlopig komt er geen nieuw beleid en blijven de werkgeverslasten (ook voor horecaondernemers) hetzelfde. Het wachten is op een nieuwe regering die deze punten oppakt. Zorgpunt van KHN is of de lasten niet worden verschoven en daardoor juist toenemen.

Lars Drost van Ciel Bleu wint Bocuse d’Or Nederland 2017

19-09-2017
-
Jonnie Boer: "De route naar Lyon is vandaag met een sterk Nederlands veld van jonge culinaire talenten voortgezet"

Koninklijke Horeca Nederland

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Blog

Weg met de stamgast!

Blog Herman Hell - Innoveren heette vroeger: meegaan met de tijd, anders ga je naar de klote. En vooral de horeca ontkomt er niet aan. Het is net als mode. Die te gekke broek die je een paar jaar geleden kocht, durf je nu niet meer aan. Niet omdat hij nu lelijk is, maar omdat er door een veranderd tijdsbeeld en nieuwe ontwikkelingen anders naar gekeken wordt.
Uitgelicht Hygienecode_banner_700x200px
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400