Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Nederlandse chefs in de prijzen tijdens WK Chinees koken

KHN feliciteert Eveline Wu, Maoyu Qin, Yi Ming Zhong, Hai Guang Wang en Jing Kong (HanTing Cuisine* in The Hague) met deze unieke prestatie

KHN over Prinsjesdag 2016: Meer bestedingen positief voor de horeca

Op Prinsjesdag 2016 presenteerde het kabinet zijn plannen en bijbehorende begroting voor 2017. KHN zet de belangrijkste gevolgen voor de horeca op een rij.

KHN feliciteert Bakkerij Carl Siegert met 125 jarig jubileum

Op maandag 26 september 2016 viert Bakkerij Carl Siegert haar 125 jarig bestaan. De biologische bakkerij uit Harmelen viert dit jubileum met een groot ‘Broodspektakel’.

Wat betekent de nieuwe Omgevingswet voor de horeca?

KHN legt uit wat er verandert voor de horeca en waarom het belangrijk is om u hier nu al op voor te bereiden.

Nieuws

Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

23-09-2016
-
Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Nederlandse chefs in de prijzen tijdens WK Chinees koken

22-09-2016
-
KHN feliciteert Eveline Wu, Maoyu Qin, Yi Ming Zhong, Hai Guang Wang en Jing Kong (HanTing Cuisine* in The Hague) met deze unieke prestatie

KHN over Prinsjesdag 2016: Meer bestedingen positief voor de horeca

20-09-2016
-
Op Prinsjesdag 2016 presenteerde het kabinet zijn plannen en bijbehorende begroting voor 2017. KHN zet de belangrijkste gevolgen voor de horeca op een rij.

KHN feliciteert Bakkerij Carl Siegert met 125 jarig jubileum

20-09-2016
-
Op maandag 26 september 2016 viert Bakkerij Carl Siegert haar 125 jarig bestaan. De biologische bakkerij uit Harmelen viert dit jubileum met een groot ‘Broodspektakel’.

Wat betekent de nieuwe Omgevingswet voor de horeca?

20-09-2016
-
KHN legt uit wat er verandert voor de horeca en waarom het belangrijk is om u hier nu al op voor te bereiden.

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.600 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Blog

Meer werken dan afgesproken. En dan?

Om de zoveel tijd staan de schijnwerpers op werken in de horeca. Werken in onze sector (en laten we wel wezen: dat is de leukste van Nederland) lijkt opeens een stuk minder aantrekkelijk vanwege de overuren. Die niet worden uitbetaald. Een beetje nuancering is op zijn plaats.

Uitgelicht

20150107_Hygienecode_banner_700x200px

Gratis lid tot 2017

https://twitter.com/khn 773483875179847680