Afdeling Hoogeveen zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Basistraining Bhv en E-learning op 13 mei in Nieuw Amsterdam (nabij Emmen)

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Interessante sessie HorecaVakPunt Drenthe op 20 mei! Ben jij erbij?

07-03-2019
-

Na een succesvolle sessie met Jelte van der Kooij afgelopen november bij het Drenthe College in Assen, staat er een 2e sessie gepland! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor deze leerzame, inspiratievolle kennissessie van HorecaVakPunt op maandag 20 mei in de ochtend bij Restaurant & Zalencentrum Wielens en Noord-Sleen!

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Verdachte van dood Chinese restauranteigenaar Hoogeveen wil 'overvalzaak' graag in vrijheid afwachten

16-04-2019 - De 30-jarige verdachte van de dood op restauranteigenaar Encheng Wang uit Hoogeveen komt mogelijk woensdag al vrij. De rechtbank in Assen wil een nachtje slapen over de beslissing of Alifu W. uit Den Haag de behandeling van zijn inhoudelijke strafzaak in vrijheid mag afwachten. Dat kwam dinsdagmiddag naar voren in een regiezitting rond de zaak.

'Verdachte fatale overval Hoogeveen mag niet naar huis'

16-04-2019 - De 30-jarige Alifu W., die wordt verdacht van de fatale overval op de Chinese restauranteigenaar Encheng Wang uit Hoogeveen moet vast blijven zitten. Dat vindt het Openbaar Ministerie. Geschreven door Annemiek Meijer Op 18 oktober kwam de Hoogevener om het leven, nadat Hagenaar W. hem aanreed op de parkeerplaats bij het Kaaplaantje achter zijn restaurant. "Een noodlottig ongeval", zei W.'s advocaat dinsdagmiddag in de rechtbank in Assen.

9 april 2019 - Deltion College Zwolle

16-04-2019 - Op uitnodiging van het Deltion College is het college van burgemeester en wethouders van Hoogeveen op 9 april op werkbezoek geweest in Zwolle. De delegatie uit Hoogeveen werd gastvrij ontvangen bij café Plein 15 wat gerund wordt door studenten van het Regionaal Opleidingscentrum. Bert Beun, voorzitter van het college van bestuur van het Deltion College, legt uit dat elke gemeente die is aangesloten bij het Netwerk Zwolle wordt uitgenodigd bij het Deltion College.