Afdeling Hoogeveen zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Doe je mee met een gezond kindermenu in Drenthe?

04-06-2019
-

Samen aan de slag voor gezonder uiteten, ook voor kinderen! Doe je mee?

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie

28-05-2019
-

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie. KHN-leden in Drenthe betalen €200 voor een persoonlijke adviseur.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling!

22-05-2019
-

De Regio Zwolle biedt veel groeikansen. Kansen kunnen we alleen benutten als iedereen mee doet en iedereen hetzelfde uit zichzelf haalt. Op dit moment is dat nog niet het geval. Teveel mensen gebruiken hun talent niet of staan stil in hun ontwikkeling. Andere mensen staan langs de kant. Met elkaar weten we niet alle talenten te gebruiken en de kansen te benutten. In samenwerking met alle partners in de driehoek onderwijs – economie en arbeidsmarkt hebben we via het netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle een Human Capital Agenda en programma opgesteld.

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Ondernemen in Drenthe: Ondernemen draait ook om gevoel

14-06-2019 - Het centrum van Hoogeveen gaat flink op de kop. De Hoofdstraat en het Kerkplein krijgen een facelift. Een mooi plan volgens horecaondernemer Heinri Schonewille. Hij heeft er net zijn nieuwe zaak geopend. Geschreven door Andries Ophof Marron heet het Grand Café. Vernoemd naar de kastanjeboom die ooit in de tuin stond van de familie Pet. Op de plek waar nu net café en appartementen staan, was vroeger het pand van uitgever Pet te vinden.

Viskraam zit horecazaak De Koffiepot in Hoogeveen in het vaarwater

14-06-2019 - De viskraam Visscher's Zeehandel stond donderdag voor het eerst naast het terras van De Koffiepot in de Hoogeveense Hoofdstraat. De eigenaar van de horecazaak is het daar nog steeds niet mee eens. Uitbater Bert Pastoor is bang stankoverlast en is bang dat klanten van de viskraam die het terras van de horecazaak 'inpikken'. Ook vindt hij de ruimte tussen de viskraam en het terras te klein.

Brownies&downieS opent in Assen

12-06-2019 - Alle zoetekouwen opgelet: aan de Gedempte Singel in Assen opent eind juli een locatie van de keten Brownies&downieS, een restaurant met een twist. Brownies&downieS is een keten waar mensen met en zonder een beperking samenwerken om lunchmaaltijden voor te schotelen. Franchiseondernemer Lianne Geerts (23) uit Westerbork gaat de nieuwe zaak runnen.De keten is ook onder andere gevestigd in Hoogeveen en Emmen en wilde graag in Assen een vestiging beginnen door de grootte van de stad.