KHN kijkt terug op geslaagde editie Horecava 2020

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2020 vond Horecava plaats in RAI Amsterdam. Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. KHN-leden mochten op uitnodiging van KHN vier dagen gratis de beurs bezoeken. Was jij er ook bij of heb je deze editie helaas gemist? KHN kijkt terug op een geslaagde beurs met onder meer de lancering van de e-learning verantwoord alcohol schenken, het KHN Subsidieloket, de e-learning voor leden en medewerkers i.s.m. SVH. En natuurlijk de vele leden en horecatoppers die in de prijzen zijn gevallen. We hebben genoten van de leden en ondernemers die wij hebben ontmoet in het KHN Café en zien je graag weer bij een van onze volgende evenementen.

KHN Café

Natuurlijk was ook dit jaar KHN op Horecava prominent aanwezig met het KHN Café. Het KHN Café was deze editie groter dan ooit! Elke dag vonden er diverse activiteiten plaats in het KHN Café.

Onze regiomanagers, adviseurs van KHN Inkoop en ledenvoordeelpartners waren dagelijks aanwezig om jou persoonlijk te ontmoeten en al jouw ondernemersvragen te beantwoorden.

Op deze beurs kon je volop inspiratie opdoen en trends spotten in maar liefst 8 verschillende foodservice segmenten verspreid over 100.000m2 beursvloer en zien hoe er werd gestreden om dé titels in de horeca bij de verschillende vakwedstrijden.

Actueel over dit onderwerp