Horecava 2018! U komt toch ook?

Van 8 tot en met 11 januari 2018 bent u welkom in Amsterdam RAI voor Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende vier dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. KHN-leden hebben vier dagen gratis toegang tot de beurs.

 

Horecava opent dit jaar elke dag om 10.00 uur haar deuren, u kunt dus een uur extra genieten van de beurs. Ook is er speciaal voor leden weer de KHN Ledenlounge en KHN-garderobe (dit jaar in het Amtrium, bij Entree L). Natuurlijk zijn onze regiomanagers, adviseurs en ledenvoordelenpartners dagelijks aanwezig op onze KHN-stand; het KHN Café voor al uw vragen.

KHN-leden: gratis toegang

Alle KHN-leden hebben inmiddels via e-mail een uitnodiging ontvangen van Horecava met twee KHN-registratiecodes. Daarmee kunt u voor twee personen een gratis, meerdaags toegangsbewijs aanvragen. Heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Of heeft u vragen over uw toegangsbewijs of registratie? Stuur dan een mailtje aan horecava@khn.nl.

KHN Ledenlounge in Amtrium

De KHN Ledenlounge is dit jaar weer de centrale ontmoetingsplek voor KHN-leden. U vindt de KHN Ledenlounge dit jaar in het Amtrium, Entree L. U bent dagelijks welkom tussen 10.00 en 16.30 uur. Dit is de locatie om even bij te komen of te netwerken met collega-ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje. Tussen 12.00 en 14.00 uur serveren wij een heerlijke lunch. De Ledenlounge is alleen toegankelijk voor KHN-leden.

Bezoek onze stand: Het KHN Café

U vindt onze nieuwe stand 'Het KHN Café' in hal 5: standnummer 05.230. Onze regiomanagers, adviseurs van KHN Advies en ledenvoordeelpartners zijn dagelijks aanwezig om al uw ondernemersvragen te beantwoorden. Profiteert u maximaal van onze ledenvoordelen? Kom even langs om er zeker van te zijn dat u geen geld laat liggen.  De volgende partners zijn tijdens Horecava aanwezig in het KHN Café:

KHN Verzekeringen   Dress your crew by WE Fashion
KHN Energie    Horeca Opleidingscentrum
KHN Telecom    Horeca Crowdfunding
KHN Muziek    Nedflex Payrolling
Nationale Nederlanden Staples
Kolibrie HRM voor Horeca  BS Payone (voorheen B+S Card Service)
Buma/Stemra    Worldine
Amac   All Right Security
Bookdinners   DTG


Activiteiten KHN Café

  • Het rad van…
    Altijd al een keer aan het rad van fortuin willen draaien? Dit is uw kans! Als u tijdens Horecava een samenwerking aangaat met één van onze partners mag u het rad van KHN laten draaien. Geef een draai aan het rad en wie weet wint u een mooie prijs!
  • Het beste biertje
    Benieuwd hoe het best getapte biertje van Nederland smaakt? Donderdag staat vanaf 16.30 uur de winnaar van het NK Biertappen achter de tap in het KHN Café. 
  • En meer...

KHN Nieuwjaarsreceptie: blik op 2018

Op maandagavond 8 januari organiseren wij onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie heffen wij graag met u het glas op het nieuwe jaar en blikken wij kort vooruit op 2018. De KHN Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, bestuurders en relaties van KHN. Meld u snel aan, want er is beperkt plek en aanmelden is verplicht. Per mail heeft u een persoonlijke uitnodiging en informatie over aanmelden ontvangen. De KHN Nieuwjaarsreceptie vindt plaats in Amsterdam RAI (Hal 4, Amtrium) van 18.00 uur tot 20.30 uur. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

KHN Beurshotels

Blijft u slapen in Amsterdam? Boek dan nu alvast uw overnachting bij een van de KHN Beurshotels.

Activiteiten Horecava 2018

Kijk voor het volledige programma van Horecava 2018 op horecava.nl.

Hoofdsponsors

                                                                                                                                                 
Nationale Nederlanden
Kolibrie

Creatief partner

                                                                                                                                                 
Expo Flora
3
1
true
1000
250
linear
true
true
false
2
1
true
2000
500
linear
false
false
false
2
1
true
2000
500
linear
false
true
false
Terug
Horecava 2018
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/hashtag/horecava 398479502512103424