Perskit Horecava 2023

De Horecavaca perskit bevat alle benodigdheden voor de pers op een rijtje. Hier vind je ook alle persberichten, de arbeidsmarktmonitor, de horeca in cijfers en de verwachtingen voor 2023.

Arbeidsmarkt cijfers

Tijdens de persconferentie hebben we de resultaten uit de arbeidsmarktmonitor gepresenteerd. Deze monitor geeft inzicht in de horeca arbeidsmarkt in 2022, ten opzichte van voorgaande jaren.

Speerpunten KHN

Ons jaar zal in het teken blijven staan van herstel, innovatie en verduurzaming. Als lid kun je in 2023 opnieuw rekenen op een strijdbaar KHN, waarin we blijven knokken voor een toekomstbestendige horeca. We maken ons hard voor onderwerpen als: Ondernemen en Arbeid, Eerlijk Speelveld, Toerisme en een Vitale Horeca Omgeving. Ook binnen deze speerpunten is economisch herstel met ruimte voor ondernemen een leidend principe. We strijden ervoor dat dat ondernemen weer aantrekkelijk wordt. Dat betekent onder andere geen lastenverzwaring voor ondernemers en niet doorslaan in het terugdringen van flexibiliteit op de arbeidsmarkt.

Dit zijn onze speerpunten voor 2023:

Bekijk de onderwerpen die tijdens Horecava aan bod komen.

Vragen

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.