Horeko Planning - eenvoudig en snel roosters maken

Horeko_Algemeen_nieuw_logo_01-14

Horeko Planning is een gebruiksvriendelijke online tool voor het maken van roosters en de communicatie hierover met uw personeel. Beschikbaarheid, vrije dagen en vakanties zijn eenvoudig door medewerkers zelf aan te vragen en worden via het systeem geaccordeerd. Dat bespaart u veel tijdrovend werk.

Voordelen Horeko Planning

  • Eenvoudig en snel roosters maken
  • Overzicht van (on)beschikbaarheid van medewerkers
  • Complete personeelsadministratie
  • Urenregistratie via vingerafdruk of mobiele app
  • Gratis mobiele app voor medewerkers

Uw ledenvoordeel: tot 15% korting
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in dan neemt Horeko vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis demo. Als lid van KHN krijgt u tot 15% korting op Horeko Planning (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en uitsluitend bij aanvraag via KHN).

Horecaondernemers over Horeko
Vanuit de visie 'inzicht = kwaliteit = gastvrijheid' levert Horeko inmiddels toegevoegde waarde voor circa 1000 restaurants, hotels en organisaties in Nederland en België op het gebied van receptuurbeheer, calculatie en registratie.

Albert Hotzky van Alberto’s Italian zocht een systeem om alle bedrijfsprocessen volledig te digitaliseren. Horeko bleek de enige juiste partij. Albert: “Horeko is net zo vooruitstrevend als Alberto’s Italian. Wij gebruiken Horeko voor alles: van het calculeren van onze recepturen, tot de personeelsplanning maar ook voor het registreren van HACCP. Horeko is handig voor het beheren van alle personeelsprocessen. Bij Alberto’s Italian werken in totaal 150 medewerkers. Alleen al de salarisadministratie bespaart mij anderhalve dag per maand."

George Kroon, eigenaar van Restaurant Vuur in Baarn werkt een aantal jaar met Horeko. George: “We roosteren ermee, gebruiken het voor de taakverdeling en het fungeert als in- en uitkloksysteem. Daarnaast zetten wij Horeko in voor allergeneninformatie en bij het calculeren van de winstmarge. Het calculeren gaat snel en nauwkeurig, omdat alle recepten in het systeem staan. Ook het roosteren werkt prettig. Met Horeko zien we meteen of een medewerker beschikbaar is. Geen gedoe meer met kalenders, mailtjes en losse briefjes.”

Reactieformulier Horeko Planning

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Ik rooster nu met:
Opmerking

Contact met Horeko

Contact

Meer weten? Neem contact op met Horeko via 088 711 97 11 of mail naar info@horeko.nl.

Terug