Uw kansen in beeld door hotelbenchmarking met korting

KHN biedt inzicht in marktontwikkelingen en -cijfers tegen gereduceerd tarief. Voor de hotelbranche hebben we hiervoor een samenwerking gestart met Olakala_Suite; één van de grootste hotelbenchmark aanbieders van Europa. Met OlaKala_Suite heeft u uw prestaties en kansen direct voorhanden.

De samenwerking van KHN met OlaKala_Suite heeft als doel om de beschikbare kennis over de hotelmarkt als geheel te vergroten. Op basis van de geanonimiseerde gegevens en aanvullend onderzoek kan KHN periodiek uitgebreide rapporten publiceren over marktontwikkelingen en trends in de Nederlandse hotelbranche. Daarmee kunnen we de kennis voor onze leden vergroten.

Hotels die lid zijn van KHN kunnen zich abonneren op OlaKala_Suite tegen een gereduceerd tarief.

Voorbeeld Hotel Benchmark RapportVoorbeeld rapportage.

Waardevolle managementinformatie

Hotels die meedoen aan de benchmark ontvangen dagelijks waardevolle inzichten in de marktontwikkelingen op basis van hun eigen PMS-data. Deze worden vervolgens vergeleken met de ontwikkelingen op stads-, gebieds- en categorieniveau en met een geselecteerde set concurrenten. Hotels zien op deze manier hoe de ontwikkeling van hun bezettingsgraad, average daily rate en revenu per available room zich verhoudt tot de directe markt om hen heen en kunnen op basis van deze informatie actie ondernemen.

Voordelen voor hotels

  • Dagelijks inzicht in uw prestaties en kansen ten opzichte van de markt om u heen
  • Een praktisch dasboard wat u kunt delen met uw medewerkers en management team
  • U helpt mee de rapportage over de hotelbranche up-to-date te houden

Prijs

KHN heeft voor haar leden een korting bij OlaKala_Suite kunnen afspreken van 17% op het standaardtarief. Voor hotels met minder dan vijftig kamers is er een additioneel voordeel.  

Standaardprijs

KHN-leden > 50 kamers

KHN-leden < 50 kamers

€ 60 per maand

€ 50 per maand

€ 40 per maand

 
Light variant

De benchmark van OlaKala_suite is er niet alleen voor de grotere hotels. Voor kleinere hotels met minder dan 50 kamers is er de mogelijkheid om kennis te maken met het pakket door middel van een light variant. In de light variant ontvangt u een maandelijks overzicht van uw kengetallen ten opzichte van de markt. KHN-leden betalen voor de light variant € 25 per maand.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden. OlaKala_Suite neemt contact met u op.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welk PMS/Property Management Systeem gebruikt u?
Aantal hotelkamers
Opmerking

 

Terug
KHN Energiewet App banner
KHN Ledenvoordelen