Afdeling IJsselstein e.o.

KHN afdelingsnieuws

Nieuwe overeenkomst Veilig Uitgaan IJsselstein ondertekend

17-06-2019
-

De gemeente IJsselstein, het bestuur van KHN IJsselstein (en Lopik), de politie en de Veiligheidsregio Utrecht werken al jaren samen aan veilig uitgaan in IJsselstein. Om dat te bevestigen hebben deze partijen donderdag 13 juni een nieuwe overeenkomst gesloten voor de komende zes jaar.

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Zomer BBQ, en ALV KHN IJsselstein en Lopik

16-04-2019
-

Vorig jaar hebben we met elkaar inspiratie opgedaan in Rotterdam. Dit jaar zoeken we het wat dichterbij huis en nodigen we jullie graag uit op een prachtige plek in IJsselstein: Restaurant Rivers Marnemoende. Op maandag 8 juli organiseren wij de Zomer BBQ.

Truus (67) staat al vijftig jaar achter de tap bij de Roode Leeuw

02-04-2019
-

Truus Ligchaam – Van Lent tapt al 50 jaar bij café-slijterij de Roode Leeuw in Lopikerkapel. Maandag 1 april was het groot feest in het bekende café. Theo van Schaik en Maria Sukdeo, bestuurders KHN IJsselstein en Lopik feliciteerden Truus persoonlijk met dit mooie jubileum.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe overeenkomst Veilig Uitgaan IJsselstein ondertekend

18-06-2019 - De gemeente IJsselstein, het bestuur van KHN IJsselstein (en Lopik), de politie en de Veiligheidsregio Utrecht werken al jaren samen aan veilig uitgaan in IJsselstein. Om dat te bevestigen hebben deze partijen donderdag 13 juni een nieuwe overeenkomst gesloten voor de komende zes jaar. De gemeente IJsselstein, het bestuur van KHN IJsselstein (en Lopik), de politie en de Veiligheidsregio Utrecht werken al jaren samen aan veilig uitgaan in IJsselstein.

Vrijdag 5 juli is er weer een Mama en Papa café in IJsselstein

17-06-2019 - Telefoonnummer: 030-608 60 86 (werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur) Faxnummer: 030-608 60 00   Wilt u informatie ontvangen van de GGD, heeft u suggesties of opmerkingen over de website of heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons. Heeft u een klacht of verbeteridee? Klik dan hier.

In het arme Kameroen is voetbal (ook voor meisjes) een uitweg

14-06-2019 - Chountsa had dolgraag naar Frankrijk willen reizen om verslag te doen, maar armoede houdt hem thuis. 'Ik had me al geaccrediteerd, maar onze krant heeft geen geld om een vliegticket te kopen en hotels te boeken.' Die lijn kan hij zo doortrekken naar het voetbal.