Afdeling IJsselstein e.o.

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Nieuwe overeenkomst Veilig Uitgaan IJsselstein ondertekend

17-06-2019
-

De gemeente IJsselstein, het bestuur van KHN IJsselstein (en Lopik), de politie en de Veiligheidsregio Utrecht werken al jaren samen aan veilig uitgaan in IJsselstein. Om dat te bevestigen hebben deze partijen donderdag 13 juni een nieuwe overeenkomst gesloten voor de komende zes jaar.

Truus (67) staat al vijftig jaar achter de tap bij de Roode Leeuw

02-04-2019
-

Truus Ligchaam – Van Lent tapt al 50 jaar bij café-slijterij de Roode Leeuw in Lopikerkapel. Maandag 1 april was het groot feest in het bekende café. Theo van Schaik en Maria Sukdeo, bestuurders KHN IJsselstein en Lopik feliciteerden Truus persoonlijk met dit mooie jubileum.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Best of Nature - Westvoorne vogelrijk en duurzaam

13-08-2019 - Bij de Slikken van Voorne krioelt het van de bijzondere vogels. Menno van Lopik van het Zuid-Hollands Landschap, de beheerder van dit gebied, vertelt over het belang van deze streek en het aanpalende Groene Strand. Ook laat inwoner Jan van Marion zien waarom hij zijn hart heeft verloren aan de kust. Jan kijkt vanuit zijn restaurant uit op de prachtige Slikken van Voorne, grenzend aan de Duinen van Oostvoorne, waar hij zijn duurzame restaurant Aan Zee enkele jaren geleden is gestart.