KHN Tourarchief

KHN On Tour

KHN inspireert! Onder de noemer KHN On Tour organiseren wij binnen- en buitenlandse inspiratietours waarbij horecaondernemers een kijkje in de keuken nemen van collega-ondernemers. Zo maken KHN-leden kennis met horecaconcepten in binnen- en buitenland en kunnen zij 'live' ervaren hoe collega-ondernemers inspelen op trends.

KHN on Tour Hotels in Leeuwarden op 8 oktober 2018

Op maandag 8 oktober werd door KHN een hotel tour in Leeuwarden georganiseerd. Ondernemers vanuit het hele land kwamen samen in deze culturele hoofdstad van Europa 2018 om de grote diversiteit aan hotels te bekijken. We bezochten de volgende locaties: Van der Valk, Stenden Hotelschool, Alibi Hostel, Post-Plaza Hotel en Fletcher Stadhouderlijk hof.  

KHN on Tour Beleving in Amsterdam op 25 september 2018

Op dinsdag 25 september kwamen 40 horeca ondernemers vanuit het hele land in Amsterdam samen voor de KHN on Tour Beleving. Tijdens deze tour bezochten we de Euro Attraction Show in de RAI Amsterdam. Deze beurs is speciaal bedoeld voor bedrijven die werkzaam zijn in de vrijetijds- en attractie industrie.

KHN On Tour Fast & Delicious Utrecht 11 september

Op dinsdag 11 september kwamen twintig horecaondernemers vanuit het hele land in Utrecht samen voor de KHN Fast & Delicious tour. De groep bezocht maar liefst acht locaties: Bistrot Utrecht Centraal, Pret a Manger, LEON, Comptoir Libanais, The Seafood Bar, Frites Atelier, Lucciano’s en SNCKBR 100% VGN. Alle locaties zijn gelegen in en rondom het Centraal Station Utrecht waar gasten en reizigers snel, lekker en gezond willen kunnen eten.

KHN On Tour Cafés Groningen 18 september 2018

Groningen bruist! Reden te meer voor KHN On Tour Cafés om op 18 september met dertig ondernemers naar het hoge noorden af te reizen op zoek naar nieuwe inspiratie. We bezochten Food Matterz Café, De Drie Gezusters, De Beren Groningen, Dinercafé Soestdijk en Mr Mofongo.  

KHN On Tour Restaurants Breda 26 juni 2018

Op dinsdag 26 juni 2018 organiseerde KHN On Tour een inspiratietour voor restaurants. 32 enthousiaste ondernemers bezochten inspirerende restaurants in Breda. De groep ging langs bij zes locaties: Restaurant Zwart!, Restaurant Chocolate, Restaurant BarLucca, Restaurant LOFF, de Kiosk & Holland Casino. Het doel van de dag: samen nieuwe inspiratie opdoen en het uitwisselen van kennis en ervaring.

KHN On Tour Hotels 11 juni 2018

Rotterdam is hot! In 2016 riep Lonely Planet Rotterdam uit tot ‘Best Travel 2016’. Reden te meer voor KHN On Tour Hotels om op 11 juni met twintig hoteliers de Maasstad te bezoeken op zoek naar nieuwe inspiratie. We bezochten The James Hotel, CityHub, The Student Hotel, Suite Hotel Pincoffs, nhow Rotterdam en ss Rotterdam. Het doel van de dag: samen nieuwe inspiratie opdoen en het uitwisselen van kennis en ervaring.

KHN On Tour New York juni 2018

Van 4 tot en met 8 juni 2018 bezochten zestien horecaondernemers met KHN On Tour de stad waar foodtrends worden gezet: New York City. The Big Apple heeft een ongekende vibe, bruist van de creatieve mensen, prachtige winkels en bijzondere (horeca)concepten. Reden genoeg om inspiratie op te doen!

KHN On Tour Vega(n) 29 mei 2018

Op dinsdag 29 mei bezochten ruim 30 ondernemers vanuit het hele land inspirerende horecazaken in Utrecht tijdens de KHN on Tour Vega(n). De groep bezocht 30 ML Coffee Roasters, EXKi Green Pavillion, SNCKBR 100% VGN, the Barn, McDonalds, the Yoghurt Barn en the Greenhouse. Deze onderscheidende zaken liggen op een steenworp afstand van het centraal station van Utrecht.

KHN On Tour Bologna & Milaan mei 2018

Van 14 tot en met 16 mei 2018 bezochten ruim twintig horecaondernemers met KHN On Tour Milaan en Bologna. Deze Italiaanse steden staan bekend om fantastische en unieke concepten, authentieke restaurants en culinaire hoogstandjes. Een belangrijk doel van deze reis: deelnemers inspireren met trends, concepten en ideeën die zij hun eigen zaak kunnen toepassen.

KHN On Tour Cafés 10 april 2018

Op 10 april bezochten tijdens de KHN On Tour voor Cafés ruim dertig horecaondernemers de stad Nijmegen. Het doel van de dag: samen nieuwe inspiratie opdoen om met de eigen onderneming toekomstbestendig te zijn en het uitwisselen van kennis en nieuwe ideeën. Waar beter om inspiratie op te doen dan in Nijmegen? Want, Nijmegen bruist!

KHN On Tour Kopenhagen maart 2018

Van 26 tot en met 28 maart 2018 bezochten ruim drieëntwintig horecaondernemers met KHN On Tour Kopenhagen. De Deense hoofdstad bruist van de creatieve mensen, prachtige winkels en een unieke horecamarkt. Reden genoeg om inspiratie op te doen!

KHN On Tour Fastservice Eindhoven maart 2018

Eindhoven is hip en happening. Dat ondervonden ook de dertig horecaondernemers die deelnamen op 6 maart 2018 tijdens de KHN On Tour Fastservice. De groepbezocht fast casual concept Five Guys, visspeciaalzaak Seabas, biologische frietzaak Rpel, kiprestaurant Van ’t Spit en foodmarkthal Downtown Gourmet Market. Daarnaast gaven Consumatics en Debuut BV een inspirerende presentatie over neuromarketing en het boeien, binden en behouden van goed personeel.

KHN On Tour Cafés Leiden: Wie is die gast?

Leiden was de bestemming van KHN On Tour Cafés dinsdag 14 november 2017. De groep, bestaande uit veertig ondernemers van een café of ander drankverstrekkend horecabedrijf, trapten de tour af bij Scheltema Zaalverhuur en Culturele evenementen. Het doel van de dag: nieuwe inspiratie opdoen om de eigen onderneming toekomstbestendig te maken en houden.

KHN Inspiratiesessie cafés Utrecht: Wie is die gast?

Op dinsdag 12 september organiseerde KHN een inspiratiesessie voor ondernemers met een café of ander drankverstrekkend horecabedrijf. Het thema van de dag: 'Van de bank naar de bar!' Oftewel, hoe trekt u (potentiële) gasten naar uw zaak en hoe maakt u uw bedrijf toekomstbestendig? Veertig ondernemers kwamen bij elkaar in PK Bar & Kitchen in Utrecht om samen inspiratie op te doen en ‘best practices’ te delen.  

KHN Inspiratiesessie cafés: Wie is die gast?

Op dinsdag 20 juni 2017 organiseerde KHN een inspiratiesessie voor ondernemers met een café of andere zaak in de natte sector. Het thema van de dag: 'Van de bank naar de bar!' Oftewel, hoe trek je (potentiële) gasten naar je zaak en hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig? Ruim veertig ondernemers kwamen bijeen in poppodium Patronaat, luisterden naar de presentaties, deden inspiratie op in verschillende horecazaken in Haarlem en deelden hun eigen ‘best practices’.

KHN On Tour Hotels Maastricht 12 juni 2017

Op maandag 12 juni 2017 organiseerde KHN een inspiratietour in Maastricht voor hoteliers. Doel: samen met collega-ondernemers vernieuwende horecabedrijven bezoeken, inspiratie opdoen en ervaringen delen. Met dertig ondernemers bezochten we zes inspirerende locaties: Kaboom Hotel, Stadsherberg de Poshoorn, Petit Café de Moriaan, Kruisherenhotel Maastricht, Hotel TrASH de Luxe en Hotel the Dutch.  

KHN On Tour Daghoreca Den Haag 6 juni 2017

Op dinsdag 6 juni 2017 organiseerde KHN een inspiratietour in Den Haag voor horecaondernemers met een daghorecazaak. Doel: samen met collega-ondernemers vernieuwende horecabedrijven bezoeken, inspiratie opdoen en ervaringen delen. Met dertig ondernemers bezochten we zeven inspirerende horecalocaties: Club Vers, Hop & Stork, Yoghurt Barn, Anne & Max, The Kitchen in de Bijenkorf, The Foodmaker en Dungelmann.

KHN On Tour Fastservice Amsterdam 22 mei 2017

Op maandag 22 mei 2017 organiseerde KHN een inspiratietour in Amsterdam voor horecaondernemers met een fastservicezaak. Doel: samen met collega-ondernemers vernieuwende horecabedrijven bezoeken, inspiratie opdoen en ervaringen delen. Met dertig ondernemers bezochten we zes inspirerende horecalocaties: Kanarie Club, Foodhallen, Salsa Shop, SNCKBR, The Fat Dog, Par Hasard en Geflipt.

KHN On Tour Restaurants Zwolle

Op dinsdag 21 maart 2017 organiseerde KHN een inspiratietour in Zwolle voor restaurateurs. Doel: inspiratie opdoen, samen met collega-ondernemers vernieuwende horecabedrijven bezoeken, en ervaringen delen. 36 ondernemers bezochten zes inspirerende horecabedrijven in Zwolle: Bij Hartje, De Librije, Hier en Daar, Bapas, La Cubanita en Waanders in de Broeren

KHN On Tour Aziatische Horeca Amsterdam 15 maart 2017

Op woensdag 15 maart organiseerde KHN een inspiratietour in Amsterdam voor de Aziatische horeca. Doel: samen met collega-ondernemers vernieuwende horecabedrijven bezoeken, inspiratie opdoen en ervaringen delen. Twintig Aziatische ondernemers bezochten vijf inspirerende horecabedrijven in onze hoofdstad: Hotel Okura, Happyhappyjoyjoy, Poké Perfect, GIN Neo en Ron Gastrobar Oriental.

KHN Inspiratiesessie Fastservice in Utrecht

Op 12 december 2016 organiseerde KHN een inspiratiesessie in Utrecht voor horecaondernemers met een fastservicezaak. Zo’n 40 horecaondernemers kwamen bij elkaar bij Grand Café Winkel van Sinkel in het centrum van Utrecht.

KHN On Tour Barcelona oktober 2016

In oktober 2016 ging KHN On Tour twee keer naar Barcelona. Deze Spaanse stad is bij uitstek dé stad waar horeca de afgelopen vijf jaar niet heeft stilgestaan! De klassieke Spaanse tapastentjes worden voorbijgestreefd door unieke trendy horecazaken. Revolutionaire veranderingen zoals de concepten van de wereldberoemde chef Ferran Adria en zijn broer Albert zijn de nieuwe standaard in de Catalaanse hoofdstad.

KHN Jong On Tour in Maastricht

Op maandag 10 oktober 2016 organiseerde KHN een tour voor de groep KHN Jong. Twaalf jonge ondernemers uit alle windhoeken van Nederland reisden af naar bourgondisch Maastricht. Zij bezochten inspirerende bedrijven en op het programma stond ook een bezoek aan de beurs BBB Maastricht.

KHN Cafés On Tour in Eindhoven en Tilburg

Ruim vijftig ondernemers namen op dinsdag 13 september deel aan de KHN Café Inspiratietour in Eindhoven en Tilburg. Twee Brabantse steden waar volop inspiratie te halen valt op het gebied van eten, drinken en uitgaan. Met de vele studenten, de Design Academy, festivals en andere culturele activiteiten vormen de steden een bruisend uitgaanscentra voor jong en oud. Op het programma stonden De Vooruitgang, The Little One bar in Eindhoven, Denf Coffee, Café Philip, Gin Fizz, De Oude Rechtbank en Van Moll Brewery.

KHN Inspiratietour in Den Haag

Met de deelnemers van de KHN on Tour Berlijn gingen we op maandag 12 september op inspiratietour in Den Haag. We bezochten Lebkov & Sons, Frietwinkel, Happy Tosti, Instock, Yoghurt Barn, Friet Atelier, ‘t Goude Hooft, de Grote Markt, Hop & Stork en Grand Food Market.

KHN Daghoreca On Tour Amsterdam

Op 5 september organiseerde KHN een inspiratiesessie in Amsterdam voor horecaondernemers met een daghorecazaak. Zo’n 50 horecaondernemers kwamen bij elkaar bij Designhostel Generator in up-coming Amsterdam-Oost.

KHN-hoteliers On Tour Amsterdam

Op dinsdag 14 juni organiseerde KHN een inspiratietour per fiets voor hoteliers. Vijftig hoteliers uit het hele land bezochten vernieuwende en inspirerende hotelconcepten in Amsterdam. Op het programma stonden NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Zoku, het hoofdkantoor van Booking.com, Yays, Good Hotel en W Amsterdam.

KHN Daghoreca On Tour Utrecht

Op woensdag 8 juni organiseerde KHN een inspiratietour in het centrum van Utrecht. Zo’n veertig enthousiaste leden bezochten inspirerende collega-ondernemers. Op het programma stonden Winkel van Sinkel, Frietwinkel, Yoghurt Barn, The Village Coffee & Music, Bakkerswinkel, Bar Beton, Daen’s en Bistro Centraal op Utrecht CS.

KHN Fastservice On Tour Rotterdam

Ruim twintig horecaondernemers uit de fastservicebranche lieten zich in mei 2016 informeren over de nieuwste trends in de fastservice. De cafetariahouders bezochten maar liefst acht concepten in Rotterdam.

E-commerce, gastvrijheidsbeleving en (speciaal)bier tijdens KHN Inspiratiesessie drankverstrekkers

Op dinsdag 17 mei 2016 organiseerde KHN een inspiratiesessie voor ondernemers met een drankverstrekkend bedrijf.  In één middag werden de aanwezigen bijgepraat en voorzien van ondernemerstips over onder andere e-commerce, gastvrijheidsbeleving anno 2016 en het combineren van (speciaal)bier met spijzen.

KHN Jong On Tour Rotterdam

Op maandag 11 april bezochten 44 jonge horecaondernemers inspirerende en bijzondere horecaconcepten in Rotterdam. Een dag volop inspiratie, kennis uitwisselen en netwerken. Nieuwsgierig? Bekijk hier het fotoalbum. Veel kijkplezier! 

KHN-inspiratietour Rotterdam voor fast casual-ondernemers

Op 15 december 2015 kwamen ruim vijftig fast casual-ondernemers in Rotterdam samen om onder begeleiding van Marcel Hansen, KHN-domeinadviseur Eten een ronde te doen langs inspirerende collega-ondernemers. Op het programma stonden Lebkov, RotterZwam, Gusto, De Wereld van Smaak en Markthal Rotterdam, Bokaal en Burgerij.

KHN On Tour Berlijn oktober 2015

Van zondag 11 tot en met woensdag 14 oktober bezocht KHN met een groep KHN-leden de Duitse stad Berlijn. Lees de blog van Antonio van den Hengel over deze inspiratiereis naar hip en bruisend Berlijn. En bekijk de foto's van deze KHN On Tour-reis.

KHN On Tour São Paulo nov. 2013

Na New York in 2011 en Shanghai in 2012 stond van 9 tot 16 november 2013 de Braziliaanse stad São Paulo op het programma van KHN On Tour. Ruim 30 enthousiaste KHN-leden bezochten verschillende horecaconcepten in deze swingende, multiculturele metropool. Zij vonden inspiratie in het gastland van het WK Voetbal in 2014 en de Olympische Zomerspelen in 2016.

KHN On Tour Madrid mei 2013

Dertig KHN-ondernemers vertrokken op 12 mei 2013 met KHN On Tour naar Madrid. Een prachtige stad om als horecaondernemer inspiratie op te doen. Uit eten gaan is er immers de gewoonste zaak van de wereld én vormt het hoogtepunt van de dag. De stad heeft een hoog culinair niveau en een overvloed aan tapasbarren en mooie restaurants.

KHN On Tour Shanghai nov. 2012

Vijfendertig horecaondernemers deden fantastische ervaringen op in Shanghai. Van 12 tot en met 19 november 2012 bezochten zij met KHN On Tour bijzondere en innovatieve horecabedrijven in het economische hart van China.

KHN On Tour Turijn oktober 2012

Van 24 tot en met 29 oktober 2012 bezochten 35 KHN-leden de belangrijkste (slow)food beurs ter wereld: de Salone del Gusto in Turijn. Daarnaast namen zij deel aan een mooi programma: truffels zoeken, helpen bij de olijfoogst en een bijzondere kaasworkshop.

KHN On Tour New York oktober 2011

De Verenigde Staten, het land waar je je dromen waar kan maken. Van 4 tot en met 10 oktober 2011 reisde een groot gezelschap KHN-leden naar New York. Zij ondervonden aan den lijve de ongekende en onbegrensde mogelijkheden.  

Terug
KHN On Tour
Meer info

Buitenlandse tours
Neem contact op met:
Jesse Geboers
M 06 38 69 50 75
jesse@khnontour.nl

Binnenlandse tours
Neem contact op met:
Sandie Chan
M 06 83 21 88 01
s.chan@khn.nl

https://twitter.com/hashtag/khnontour 394848438073835520