All-in printen, digitaliseren, full service en gratis toners, maandelijks opzegbaar

Itec logo

Als horecaondernemer geeft u ongemerkt veel geld uit aan printkosten. Een professionele kleurenprinter is dan zeker op zijn plaats.Itec is de grootste onafhankelijke leverancier van zakelijke printers en multifunctionals in de Benelux. Itec beheert ruim 32.000 machines die zorgen voor twee miljard afdrukken per jaar. Speciaal voor KHN-leden heeft Itec een unieke aanbieding waarmee u fors op uw printkosten kunt besparen.

Speciaal voor u

Voor de KHN leden hebben we een speciale actie. Het Flex contract, all-in printen zonder lange contracten en toch een A-merk machine in uw bedrijf. Kenmerken van dit contract zijn: - Goedkoper dan zelf een printer kopen/onderhouden - Professioneel printen met een A-merk - Maandelijks opzegbaar - U betaalt alleen voor wat u gebruikt - Geen investeringskosten - Gratis afleveren / ophalen.

Itec (multifunctionele) printers

Meer weten?

Bij Itec huurt u een (multifunctionele) printer voor een vaste maandprijs. Dit is met een all-in abonnement, inclusief toners/cartridges, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast ook nog eens maandelijks opzegbaar. U heeft wel de lusten, niet de lasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kijk op https://itec.nl/nl/flex-khn.

Reactieformulier Itec

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Ik print nu met:
Opmerking
Terug