Afdeling Kaag en Braassem

KHN afdelingsnieuws

Enquête: "Wat speelt er in de horeca in Kaag en Braassem?"

05-06-2019
-

KHN Kaag en Braassem streeft ernaar een zo een goed mogelijk ondernemersklimaat te scheppen binnen onze gemeente voor horecaondernemers. In onze gesprekken met zowel ondernemers als gemeente komen we regelmatig onbegrip, miscommunicatie en irritatie tegen. Om deze obstakels weg te nemen heeft het bestuur van KHN Kaag en Braassem en B&W ingeruimd om met elkaar in gesprek te komen.

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Leden KHN Nieuwkoop en Kaag & Braassem openen samen terrasseizoen

09-04-2019
-

Op maandag 1 april organiseerden KHN-afdelingen Nieuwkoop en Kaag & Braassem gezamenlijk de opening van het terrasseizoen. Ruim 130 horecaondernemers en hun medewerkers bezochten de interactieve opening in sporthal ’t Spant in Leimuiden.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Vanavond is het alles behalve saai in Woubrugge

15-06-2019 - Het tentfeest is er al niet meer, de kroeg is klein en de snackbar sluit hartstikke vroeg. Dat waren de belangrijkste argumenten van Angeline en haar vrienden om hun eigen dorp te nomineren bij NPO Radio 2. Daar vonden ze de dorpsbewoners erg zielig. Ze wonnen en kregen een optreden van de Overijsselse band Bökkers cadeau. Die zijn vooral bekend van hun hit 'Leaven in de Brouweri-je'. Het bleef niet bij dat ene optreden.

Marius kweekt eetbare rozen: 'Ze geven een kusje op je tong, zacht en intiem'

12-06-2019 - Een rozenblaadje als garnering van een dessert, in een salade of als 'confetti' in een glas champagne. Rozenkwekers Marius en Frank Rodewijk in Roelofarendsveen leveren sinds kort eetbare rozen aan de horeca. 'Ze geven een kusje op je tong, zacht en intiem', staat in de...