Afdeling Kampen/Zwartewaterland

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

ALV KHN Kampen Zwartewaterland op 15 mei 2019

11-04-2019
-

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering van KHN Kampen Zwartewaterland. Op woensdag 15 mei gaan we met elkaar om de tafel om te kijken naar de toekomst, delen we kennis maar bespreken we ook met elkaar welke onderwerpen KHN Kampen Zwartewaterland voor jou bij de gemeente onder de aandacht moet brengen. Jouw mening telt !!

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

Kijk hier terug: de samenvattingen van de WO2 café-tour

20-04-2019 - Een sjaal met kogelgaten, een stro-poppetje en een wiel van een Spitfire. Veel mensen brachten de afgelopen weken bijzondere voorwerpen naar het WO2 café van TV Oost en het Historisch Centrum Overijssel (HCO). De tour begon op 1 april in Haaksbergen en eindigde afgelopen woensdag in Kampen. Achter de voorwerpen zat bijna altijd een persoonlijk verhaal, dat soms nog nooit verteld was, in elk geval niet in het openbaar.

Paviljoens verwachten enorme drukte in paasweekeinde

20-04-2019 - "Uitnodigende tafels met linnen en verse bloemen, luxe strandbedden met extra dikke kussens en medewerkers in blauwwit gestreepte shirts, die met een lach de vele strandgasten bedienen. Beachclub Barbarossa bij Scheveningen is, net als de vele strandpaviljoens langs onze mooie kust, helemaal klaar voor een lang paasweekend met volop zon.",:"Bart Deelman (38), sinds 2013 samen met Tjerk van Kampen eigenaar van de elegante horecagelegenheid aan het Zwarte Pad, heeft er zin in.

Geboorte langs N50 bij Kampen: 'Ik heb hier al veel meegemaakt, maar nog nooit een bevalling'

18-04-2019 - ,,Ik heb al veel meegemaakt hier, maar dit nog nooit''. Dat zegt medewerkster Petra Heesen van hotel-restaurant Zalkerbroek aan de N50 over de bevalling die woensdagmorgen plaatsvond op het parkeerterrein.   Ze was aan het werk in het restaurant toen er agent binnenliep er vertelde dat er net een Duitse vrouw was bevallen in een auto. ,,Of we koffie konden verzorgen voor die mensen. En of we dat wilden sponsoren. Ik zei: 'Dit is een feestje, natuurlijk! Dit krijg je van mij'.