Registratieformulieren

Gebruik de handige (registratie)formulieren om voedselveilig te werken. Deze formulieren zijn ook opgenomen in het boek Hygiënecode voor de horeca. Je kunt deze 15 formulieren ook in één keer downloaden in een zip-bestand.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Alle registratieformulieren van de Hygiënecode voor de Horeca

Download alle formulieren van de Hygiënecode voor de Horeca een zip-bestand.
Bekijk hier

Registratielijst goedgekeurde leveranciers

KHN Registratielijst goedgekeurde leveranciers in de horeca
Bekijk hier

Registratielijst testen thermometers

KHN Registratielijst testen thermometers voor de horeca
Bekijk hier

Registratielijst periodieke hygiënecontrole

KHN Registratielijst periodieke hygiënecontrole voor de horeca
Bekijk hier

Borgingslijst ongekoelde presentatie - tijdregistratie

Gebruik dit handige (registratie)formulier om voedselveilig te werken. Dit formulier is ook opgenomen in het boek Hygiënecode voor de horeca.
Bekijk hier

Registratie borging ongekoeld presenteren - kleurstickers

KHN Registratie / download borging ongekoeld presenteren - kleurstickers voor de horeca
Bekijk hier

Registratie schoonmaakrooster

KHN Registratie schoonmaakrooster voor de horeca
Bekijk hier

Productieregistratielijst sous-vide-bereiding

KHN Productieregistratielijst sous-vide-bereiding
Bekijk hier

Productieregistratielijst roken

KHN Productieregistratielijst roken
Bekijk hier

Productieregistratielijst napasteurisatie / heet afvullen

KHN Productieregistratielijst napasteurisatie / heet afvullen
Bekijk hier

Productregistratielijst bereiding sushirijst

KHN Productregistratielijst bereiding sushirijst
Bekijk hier

Registratieformulier aangezuurde producten

KHN registratieformulier voor de horeca aangezuurde producten
Bekijk hier

Registratie temperaturen

KHN Registratieformulier temperaturen
Bekijk hier

Registratie Ingangscontrole

Invulfrequentie: alle leveranciers minimaal één maal per week
Bekijk hier

KHN Registratie bereiden en serveren

Registratiefomulier ten behoeve van het registeren bereiding en serveren
Bekijk hier

Registratie leverancier questionnaire

Registratieformulier voor leveranciers in de horeca.
Bekijk hier