Houd je eenvoudig aan roostervoorschriften uit de cao

Een goede werksfeer creëren is niet altijd even gemakkelijk. Als ondernemer moet je met verschillende factoren rekening houden. Zo ook met jouw personeel, dat iedere maand een correct ingevuld werkrooster verwacht. Maar wat is de beste manier om het rooster in te vullen?

Het is van belang dat jij je houdt aan de roostervoorschriften uit de horeca-cao: minimaal twee weken van tevoren dien je de dagen en tijdstippen waarop moet worden gewerkt aan te geven. Rooster je niet volgens deze systematiek, dan kan jouw medewerker de te laat doorgegeven werktijden weigeren. Het werk in de horeca kenmerkt zich door een hoge mate van onregelmatigheid en overwerk. Het is dus belangrijk dat jouw medewerkers flexibel zijn.

Roosterprogramma

KHN biedt een roosterprogramma dat jou helpt om efficiënt en snel personeel in te roosteren. Dit handige hulpmiddel is speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer. Daarnaast houdt het ook de uren en de productiviteit (werkuren t.o.v. omzet) bij. Download hieronder het roosterprogramma en de bijbehorende handleiding.

Slim: Horeko Planning

Wil je op een moderne manier jouw personeel inroosteren en jouw personeelsprocessen beheren? Kijk dan eens naar Horeko Planning van onze partner Horeko.

Vragen?

Heb je nog vragen over het roosterprogramma? Neem dan contact op met de adviseurs van KHN Advies via 0348 48 94 89 of per mail: info@khn.nl.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Roosterprogramma 2021

KHN biedt een roosterprogramma dat jou helpt om efficiënt en snel personeel in te roosteren.
Bekijk hier

Handleiding Roosterprogramma

Handleiding bij het KHN Roosterprogramma.
Bekijk hier