Voor de regio Friesland zijn wij op zoek naar een nieuwe

Regiomanager M/V 40 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke collega met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met ondernemers en bestuurders in een “24 uur business”, is het beslist geen 9-tot-5 baan. Hier staat tegenover dat je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid.

Als regiomanager ben je het gezicht van KHN in jouw regio!

Je zorgt voor de uitvoering van het landelijke KHN beleid en behartigt de belangen van de horeca in de regio. Je bezoekt en adviseert KHN-leden op het gebied van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor werving van nieuwe leden.

In deze functie werk je nauw samen met de lokale en regionale KHN besturen. Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen, de lokale lobby en in de contacten met de overheid en media. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten. Je bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.

Als regiomanager werk je samen in een collegiaal regionaal team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een specifieke bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties voor deze enerverende baan zijn:
Proactief, ambitieus, commercieel, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde HBO+/ universitaire opleiding
  • Aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in de horecabranche op managementniveau
  • Kennis van de ontwikkelingen en wet- en regelgeving m.b.t. de horecabranche; 
  • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken
  • Woonachtig zijn in het werkgebied of bereid zijn zich daar op termijn te vestigen
  • Ervaring met projectmatig werken, behandeling van complexe dossiers en beheersing van een goede verslaglegging hierover

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Op deze manier kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken.
Meer informatie over ons is te vinden op www.khn.nl

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Harriette Lam (Hoofd Ledenservice) via 06 51 17 46 93. KHN laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Je kunt solliciteren tot en met 13 oktober 2017 via www.polderbanen.nl/vacatures.

 

GÉÉN ACQUISITIE GEWENST

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400