KHN App

Direct, realtime-nieuws van KHN? De contactgegevens van uw KHN-regiomanager en uw KHN-bestuurder(s) bij de hand? Direct informatie zoeken via khn.nl of even uw personeelsvraag stellen via e-mail of mobiel aan één van onze adviseurs van Info & Advies? Het kan heel handig met de KHN App. Verkrijgbaar in de app-stores, exclusief voor KHN-leden.

Met de KHN App, alleen beschikbaar voor KHN-leden, beschikt u direct over:

  • Relevant nieuws op maat, op basis van uw afdeling, regio en bedrijfstype(n).
  • De contactgegevens van uw regiomanager(s), onze adviseurs van Info & Advies, KHN BedrijfsAdvies, KHN Juridisch Advies, onze afdeling Ledenadministratie en Financiële Administratie.
  • De gegevens van de bestuurders van uw KHN-afdeling.
  • Een overzicht van de Meest Gestelde (personeels)Vragen op khn.nl.
  • Toegang tot uw gegevens (Mijn gegevens) en tot de zoekfunctie op khn.nl.

Wel even inloggen
De app is alleen beschikbaar voor KHN-leden. Zo heeft u met uw lidmaatschap een streepje voor. Dat betekent wel dat u even moet inloggen op Mijn KHN. Anders weten we niet of u lid bent van onze vereniging en kunnen we het KHN-nieuws niet op u afstemmen. Zo moeten we bijvoorbeeld weten in welke afdeling uw bedrijf is gevestigd.

Heeft u al eens ingelogd op Mijn KHN?
Dan weet u hoe het werkt: u gaat vanaf uw mobiele telefoon naar Mijn KHN (toets in Safari op uw mobiele telefoon khn.nl in, en klik op de rode button 'Mijn KHN'). Klik in het menu (Mijn KHN/7) op mijn KHN App. Hier vindt u uw persoonlijke appcode en een directe link naar de app-stores (Android en Iphone). U download de KHN App, u 'plakt' de code in de app en de KHN App staat op uw telefoon.

Heeft u nog niet eerder ingelogd op Mijn KHN?
Dan kunt u uzelf registreren op Mijn KHN via mijn.khn.nl. U kunt ook via de homepage van khn.nl op de rode button Naar Mijn KHN klikken. Zodra u op Mijn KHN bent ingelogd gaat u via het menu naar Mijn KHN App. Hier vindt u alle nodige informatie en uw persoonlijke appcode.

Terug