KHN App

Direct, realtime-nieuws van KHN? De contactgegevens van jouw KHN-regiomanager en je KHN-bestuurder(s) bij de hand? Direct informatie zoeken via khn.nl of even je personeelsvraag stellen via e-mail of mobiel aan één van onze adviseurs van KHN Advies? Het kan heel handig met de KHN App. Verkrijgbaar in de app-stores, exclusief voor KHN-leden.

Met de KHN App, alleen beschikbaar voor KHN-leden, beschikt je direct over:

  • Relevant nieuws op maat op basis van je lokale afdeling en regio.
  • De contactgegevens van je regiomanager(s), onze adviseurs van KHN Advies, BedrijfsAdvies, Juridisch Advies, onze Ledenadministratie en Financiële Administratie.
  • De gegevens van de bestuurders van je KHN-afdeling.
  • Een overzicht van de meest gestelde (personeels-)vragen op khn.nl.
  • Toegang tot je gegevens (Mijn gegevens) en tot de zoekfunctie op khn.nl.

Wel even inloggen
De app is alleen beschikbaar voor KHN-leden. Zo heb je met je lidmaatschap een streepje voor. Dat betekent wel dat je even moet inloggen op Mijn KHN. Anders weten we niet of je lid bent van onze vereniging en kunnen we het KHN-nieuws niet op u afstemmen. Zo moeten we bijvoorbeeld weten in welke afdeling je bedrijf is gevestigd.

Heb je al eens ingelogd op Mijn KHN?
Dan weet je hoe het werkt: je gaat vanaf je mobiele telefoon naar Mijn KHN (toets in Safari op uw mobiele telefoon khn.nl in, en tik op de rode button 'Mijn KHN'). Tik in het menu op Mijn KHN en vervolgens op 'Mijn KHN App'. Hier vind je jouw persoonlijke appcode en een directe link naar de app-stores (Android en Iphone). Je download de KHN App, Je 'plakt' de code in de app en de KHN App staat op uw telefoon.

Heb je nog niet eerder ingelogd op Mijn KHN?
Dan kun je (als je lid bent van KHN) jezelf registreren op Mijn KHN via mijn.khn.nl. Zodra je op Mijn KHN bent ingelogd gaat u via het menu naar Mijn KHN App. Hier vind je alle nodige informatie en jouw persoonlijke appcode.

Terug