KHN App

Direct, realtime-nieuws van KHN? De contactgegevens van uw KHN-regiomanager en uw KHN-bestuurder(s) bij de hand? Of gelijk even uw personeelsvraag stellen via e-mail of mobiel aan één van onze adviseurs van Info & Advies? Het kan heel handig met de KHN App. Nu verkrijgbaar in de app-stores, exclusief voor KHN-leden.

Sinds 5 december 2016 is de KHN App beschikbaar in de app-stores. Een cadeautje van KHN! Met de app, die alleen beschikbaar is voor KHN-leden beschikt u direct over:

  • Relevant nieuws op maat, op basis van uw afdeling, regio en bedrijfstype(n).
  • De contactgegevens van uw regiomanager(s) en onze adviseurs van Info & Advies, KHN BedrijfsAdvies en KHN Juridisch Advies.
  • De gegevens van de bestuurders van uw KHN-afdeling.
  • Een overzicht van de Meest Gestelde (personeels)Vragen op khn.nl.

Wel even inloggen
De app is natuurlijk alleen beschikbaar voor KHN-leden. Zo heeft u als horecaondernemer een streepje voor. Dat betekent wel dat u even moet inloggen op Mijn KHN. Anders weten we niet of u lid bent van onze vereniging en kunnen we het KHN-nieuws niet op u afstemmen. Zo moeten we bijvoorbeeld weten in welke afdeling uw bedrijf is gevestigd.

Heeft u al eens ingelogd op Mijn KHN?
Dan weet u hoe het werkt: u gaat vanaf uw mobiele telefoon naar Mijn KHN. Hier vindt u een pagina met uw persoonlijke appcode en een directe link naar de app-stores (Android en Iphone). U download de KHN App, u 'plakt' de code in de app en de KHN App staat op uw telefoon.

Heeft u nog niet eerder ingelogd op Mijn KHN?
Dan kunt u uzelf registreren op Mijn KHN via mijn.khn.nl. Zodra u op Mijn KHN bent ingelogd vindt u alle nodige informatie op de Mijn App-pagina.

Terug