Zit horeca ook in jouw dna?

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken?  

Voor de afdeling Commerciële Dienstverlening zijn wij op zoek naar een

Adviseur Ledenvoordelen m/v (fulltime) 

Zie jij het als een uitdaging om onze 20.000 leden te helpen om het maximale uit hun lidmaatschap te halen? Begrijp jij door je ervaring en enthousiasme wat er in de horeca gebeurt? Vertaal je kansen naar acties en weet je mensen voor je te winnen? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Voor horecaondernemers die hun inkoopcontracten willen optimaliseren breng je in kaart waar verbeteringen mogelijk zijn, zowel in prijs, kwaliteit als service. Je luistert naar wat ze belangrijk vinden en zorgt samen met onze partners dat ze optimaal profiteren van ons ledenvoordelenprogramma. Als Adviseur Ledenvoordelen ben je aanspreekpunt, vraagbaak en sparringpartner voor ondernemers. In eerste instantie vanuit ons kantoor in Woerden en later ook door ondernemers persoonlijk te bezoeken.  

Wat breng je mee?

  • Affiniteit met de horeca
  • Hbo denk- en werkniveau
  • Een positieve instelling en een gezonde dosis humor
  • De drive om een goed advies te vertalen naar concrete oplossingen
  • Vlotte mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Gastvrijheid en hoge sociale betrokkenheid
  • Ervaring in een advies- en/of salesfunctie is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt dus kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.  

Interesse?

Stuur voor 8 augustus 2018 een mailtje aan Joyce van Kleef via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hugo Maat (Manager Commerciële Relaties) via 06 51 83 36 87. 

Géén acquisitie gewenst.

Team KHN

Team KHN is trots om voor de horeca in Nederland te mogen werken en zet zich dagelijks in voor de beste gastvrijheid in Nederland. Dit doen wij door de horeca met elkaar te verbinden, ondernemend te zijn voor de horeca en bij alles te denken aan het resultaat voor de horeca. Ons doel: horecaondernemers die een inspirerende omgeving kunnen bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland! 

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 244 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

KHN geeft de horeca power!

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400