Afdeling Kromme Rijn

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Overval op horecagelegenheid Molenweg

18-08-2019 - BUNNIK In verband met een overval op Chinees restaurant aan de Molenweg eerder vanavond is de politie op zoek naar 3 jonge mannen. Rond 21.00 uur kwamen de daders het restaurant binnen en bedreigden ze het personeel. Volgens het politiebericht gaat het om blanke jonge mannen in donkere kleding. Een van de daders draagt een donker bruine trui, een ander een paarse trui. Een politiehelicopter is in de lucht om de opsporing te ondersteunen. Als u tips heeft, kunt u 112 bellen.

Gewapende overval op chinees restaurant in Bunnik, drie daders gevlucht

18-08-2019 - Drie nog onbekende mannen hebben vanavond een gewapende overval gepleegd op Chinees restaurant Hong Kong Garden aan de Molenweg in Bunnik. Bernie van Unen 18-08-19, 22:11 Delen per e-mail Sluit Even na 21.00 uur kwamen de drie daders het restaurant...

Het AD komt logeren: Jans Bed & Breakfast is meer dan slapen en eten

15-08-2019 - Normaal gesproken beoordeelt onze Marco Bosmans restaurants voor De Gouden Pollepel. Maar deze zomer neemt hij zijn toilettasje mee naar B&B's in de regio voor Het AD Komt Logeren, met deze week: Jans B&B in Langbroek.