Afdeling Kromme Rijn

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Laatste plaatsen 'Dag van de app' 19 juni Bunnik

12-06-2019 - Met circa 50 aanmeldingen is de 'Dag van de App' van het Platform D&I op 19 juni bijna volgeboekt. Wilt u ook geïnformeerd worden over tiental handige apps? Meld u dan snel aan. Wij nodigen u als OnderhoudNL-lid van harte uit om de 'Dag van de App' vanaf 16.00 uur bij te wonen in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Al veertig deelnemers hebben zich aangemeld. Tijdens deze middag/avond komt een tiental handige apps aan bod die u kunt gebruiken in uw dagelijkse werk.

Delicatesse in sommige landen

11-06-2019 - Volgens Susan van de Waal van Dierennoodhulp Flevoland zijn zowel de jonge zwanen als de eieren in sommige landen een delicatesse. In 2012 verdwenen honderden zwanen in Bedfordshire in Groot-Brittannië. Achter die diefstal gingen Oost-Europeanen schuil, melden diverse media. Zij zouden de zwanen vangen, slachten en eten. Een restaurant in het Utrechtse Cothen heeft enige tijd zwaan op het menu gehad, net als muskusrat en spreeuw. Dit leverde...