Afdeling Laarbeek

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Goede ALV KHN Laarbeek bij De Hommel in Beek en Donk

25-01-2019
-

Een vlotte nuttige vergadering, met goede speerpunten en veel informatie voor en door de aanwezige bestuurders en leden van KHN Laarbeek. De middag werd afgesloten met een gezellig diner! 

KHN Laarbeek denkt aan en bezoekt alle zieke kinderen van gemeente Laarbeek

03-01-2019
-

Op de laatste dag van 2018 was het zo ver, na een oproep enkele weken geleden in de mooi Laarbeker (gezinnen konden zich hier voor aanmelden) ging het bestuur van KHN Laarbeek naar het Elkerliek ziekenhuis Helmond. Bestuurders overhandigden daar aan alle kort en langdurige zieke jongeren, die helaas de kerst niet thuis konden vieren een mooie attentie. Ook kinderen thuis zijn bezocht door het bestuur. 

Lokaal horecanieuws in de media

Met de VVV-Autoroute langs prachtige Peeljuwelen

15-06-2019 - Laarbeek/De Peel - Nieuw! Een autoroute van 130 km langs 5 prachtige peelgemeenten. Als boekje verkrijgbaar bij de VVV's van Gemert/Bakel, Asten, Deurne, Helmond en Laarbeek. Een heldere routebeschrijving, boordevol informatie. Bedoeld voor iedereen die niet meteen denkt aan wandelen of fietsen, maar toch De Peel wil ontdekken. VVV De Peel stuurde redacteur Jac Babin met zijn vrouw op pad, om deze route voor u grondig te verkennen.

Benefietdiner draagt bij aan overkapping voor Het Laarhuys [FOTO'S]

12-06-2019 - Lieshout - Stichting Laarhuys hield zaterdag 8 juni een benefietdiner. De opbrengst hiervan komt ten goede aan een overkapping in de tuin van Het Laarhuys. Daarvoor is de stichting momenteel hard aan het sparen. Vanaf 18.00 uur stroomden de gasten van het Benefietdiner het Bavaria Brouwerij Café binnen. Deze gasten werden bij de ingang al vriendelijk ontvangen door bewoners van het Laarhuys, waarna ze doorverwezen werden naar de zaal.

Javaans Eetcafé opent op het Piet van Thielplein

12-06-2019 - Beek en Donk - Op 25 juli gaat het gebeuren. Dan wordt het Javaans Eetcafé op het Piet van Thielplein officieel geopend.   De zaak is nu al open. Alleen nu nog onder het mom van een café (voorheen Café-Bar Bij Ons). In dit café kun je borrelen met een drankje erbij. Dat gaat dus veranderen vanaf 25 juli. Dan kunnen er volledige maaltijden worden besteld. U kunt bij Javaans Eetcafé dan terecht voor onder meer klassieke satéschotels en rijsttafels.