Afdeling Laarbeek

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Goede ALV KHN Laarbeek bij De Hommel in Beek en Donk

25-01-2019
-

Een vlotte nuttige vergadering, met goede speerpunten en veel informatie voor en door de aanwezige bestuurders en leden van KHN Laarbeek. De middag werd afgesloten met een gezellig diner! 

KHN Laarbeek denkt aan en bezoekt alle zieke kinderen van gemeente Laarbeek

03-01-2019
-

Op de laatste dag van 2018 was het zo ver, na een oproep enkele weken geleden in de mooi Laarbeker (gezinnen konden zich hier voor aanmelden) ging het bestuur van KHN Laarbeek naar het Elkerliek ziekenhuis Helmond. Bestuurders overhandigden daar aan alle kort en langdurige zieke jongeren, die helaas de kerst niet thuis konden vieren een mooie attentie. Ook kinderen thuis zijn bezocht door het bestuur. 

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

KHN Laarbeek wil Laarbeek verbinden en zichtbaar zijn

22-11-2018
-

De Laarbeekse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is onderdeel van de branchevereniging horeca. Net als de landelijke organisatie maken Laarbeekse leden van deze organisatie zich sterk voor professionele en toekomstbestendige horeca. In Laarbeek zijn diverse projecten waaraan KHN Laarbeek haar medewerking verleent.

Lokaal horecanieuws in de media

Hotel 't Zilvergeneugt in Lieshout sluit deuren

17-04-2019 - Lieshout - Hotel t' Zilvergeneugt, was een oord van rust, sereniteit en vrede. Alleen toen kwamen de ruim 1700 bezoekers naar het hotel. Veel bezoekers, waarvan er een paar knap lastig waren, vragen om veel personeel en als bijna iedereen die er werkt zich ziek meldt, dan is het voor manager O. Dikkenberg onmogelijk om een driesterrenhotel goed te laten draaien. Het was gedaan met de rust.

"Een gezellige avond is belangrijker dan winnen!"

15-04-2019 - Beek en Donk - Om voor eens en altijd te bepalen wie er nu de beste is in '30 Seconds', vond bij Café Zaal Dave van de Burgt in samenwerking met Kwizzy.nl het eerste Laarbeekse 30 Seconds Kampioenschap plaats. Op zaterdag 13 april verzamelden fanatieke 30 Seconds spelers zich om onder het genot van een drankje en muziek te kijken wie uiteindelijk het beste 30 Seconds-koppel zou worden. Kwizzy.nl is een uit de hand gelopen hobby van Joey van der Leemputten.