Afdeling Land van Cuijk

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Verslag ALV KHN Land van Cuijk

24-01-2019
-

Op 15 januari jl. vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Land Van Cuijk. Het was een fijne en informatieve middag waarbij veel leden aanwezig waren. Dank aan iedereen die aanwezig was.

Lokaal horecanieuws in de media

Fietsknooppuntbordjes nog niet geplaatst

20-06-2019 - In opdracht van de gemeenten Gennep, Bergen, Cuijk, Boxmeer, Goch en Weeze ontwikkelt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk tien grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Dat doen zij samen met de collega's van Platform Maasduinen en Niederrhein Tourismus.