Afdeling Landerd

KHN afdelingsnieuws

Upprinting Food, uitnodiging 16 september a.s.

23-08-2019
-

Upprinting Food is een start-up van twee jongen ondernemers gefocust op de combinatie van duurzaamheid en voeding.... met het doel om nog waarde te creëren van eten wat anders vaak wordt verspild. Dit wordt gedaan in combinatie met de nieuwe 3D-print technologie.

Nabestaanden overleden café-eigenaar zetten zaak te koop

21-08-2019
-

Café ’t Libre aan de Molenstraat gaat noodgedwongen in de verkoop. De familie ziet geen mogelijkheid het bekende café voort te zetten.

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Herberg De Keurvorst in Ravenstein ter overname

10-04-2019
-

Eigenaar en uitbater Han van den Berg heeft via makelaar Hormax zijn bedrijf in de etalage gezet. De vraagprijs is op aanvraag.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Lokaal horecanieuws in de media

Hoe is Platform Toerisme Landerd ontstaan?

22-08-2019 - Het begon met het organiseren van wandelingen door de kom van Schaijk, Zeeland en Reek. Het was het begin van Platform Toerisme Landerd. Ruim 15 jaar geleden de start van wat nu een heel scala aan toeristische en recreatieve mogelijkheden in de gemeente Landerd is geworden. Voorzitter Gerard Selten, secretaris Rianne Mathijssen  en coördinator Marij van der Leest vertellen er enthousiast over. Landerd op de kaart Landerd op de kaart zetten.

Woningen op plaats De Potter Schaijk

21-08-2019 - SCHAIJK - Aan de Schutsboomstraat 33 in Schaijk, de locatie van voormalig café/zaal De Potter, verrijzen begin volgend jaar vijf levensloopbestendige woningen.  Dat zegt Wouter Princen van Kantoor Princen Ravenstein.  Volgens hem begint medio september de verkoop.  Kees Backx 22-08-19, 08:00 Delen per e-mail Sluit Locoburgemeester Ben Brands zegt dat er wel zes plannetjes zijn langsgekomen.  ,,Met het laatste konden wij wel instemmen", zegt hij.