Vraag de gratis afvalscan aan en kijk wat jij kan verbeteren

Afval is een terugkerend thema in de horeca. Op de werkvloer ben je dagelijks bezig met afvalscheiding. De kosten voor afvalinzameling kunnen oplopen tot duizenden euro’s per jaar terwijl je vaak niet de vrijheid hebt om snel over te stappen. KHN heeft dat voor je opgelost, want bij Bnext.nl profiteer van je scherpe tarieven, flexibiliteit en persoonlijk advies. Vraag de gratis afvalscan aan en kijk wat Bnext.nl voor jou kan betekenen.

Jouw KHN-voordeel

  • Scherpe tarieven
  • Contracten vanaf 1 jaar
  • Opzegservice van je huidige contract
  • Real-time inzicht via de Bnext.nl app
  • Flexibiliteit met op- en afschalen

Lap 3

Als horecaondernemer moet je voldoen aan de wettelijk eisen van LAP3. Ga jij goed om met de geldende regelgeving op het gebied van inzameling en recycling? Als klant van Bnext.nl ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan de geldende regelgeving.

Gratis glas en PMD inzameling

Uitbreiding producenten verantwoordelijkheid. Vanaf 1 januari 2023 treedt deze nieuwe wet inwerking. Dit houdt in dat glas en PMD gratis door Bnext.nl kan worden opgehaald. Jij betaalt daar niet meer voor maar het afvalfonds betaalt.

Hoe profiteer je?

Meld je aan via onderstaande knop. Bnext.nl neemt dan contact met je op. Ben je geïnteresseerd dan komt een adviseur vrijblijvend bij je langs om te kijken hoe jouw afvalinzameling slimmer, duurzamer en goedkoper kan. Op basis daarvan ontvang je een offerte en bepaal jij de vervolgstappen. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in.

Vraag nu de gratis afvalscan aan

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Quote van KHN-lid

Bnext.nl is altijd bereikbaar, geeft snelle service met nette medewerkers en heeft een goed duurzaamheidsbeleid. Fijne partner om mee samen te werken.

Hubert Ummels,
PRL Horeca