Eén inlog, één platform en alle leveranciers.

Kovit heeft voor maar vooral mét haar klanten en gebruikers een zeer gebruiksvriendelijk bestelplatform voor de horeca ontwikkeld. Hiermee helpt Kovit het bestelproces te vereenvoudigen en te versnellen en biedt het inzicht en overzicht voor de ondernemer.

Mooie gerechten, een goede sfeer en vriendelijk personeel maken de gastbeleving aan de ‘voorkant’ compleet. Maar de horeca wordt steeds meer een vak van cijfers. Een belangrijk deel van de winst wordt aan de ‘achterkant’ gerealiseerd. Zo dragen een juiste foodcost en een goed bestel- en inkoopbeleid direct bij aan de omzet.

Het bestelplatform

Kovit helpt zowel de chef als de ondernemer. Kovit helpt door het bestelproces makkelijk en snel te laten verlopen. Kovit helpt hij het berekenen van de foodcost op basis van actuele prijzen. Kovit helpt bij het maken van analyses van prijsontwikkelingen. En Kovit helpt meer inzicht te krijgen in het inkoopproces en sturing te geven aan het bestelgedrag.

Snel en altijd inzichtelijk

Met Kovit heb je altijd alle data tot je beschikking. Geen uren invulwerk of analyses maken. In een paar minuten haal jij de voor jou relevante informatie uit het systeem.

Kennis en ervaring in de foodindustrie

Onze cloud based software werkt niet alleen intuïtief in het dagelijkse gebruik, maar levert ook een schat aan (eigen) data. Analyses op inkoop, prijsontwikkelingen, foodcost en prijswijzigingen zijn hierdoor eenvoudig te maken. Deze informatie is essentieel voor het nemen van de juiste beslissing.

Voor wie is Kovit geschikt?

Het Kovit Inkoopplatform is vooral geschikt voor ondernemingen waar een actieve aansturing is vanuit een inkoop gedreven organisatie met meerdere vestigingen of grotere organisaties met meerdere bestellocaties. Het Kovit Inkoopplatform wordt onder andere ingezet door grote internationale bedrijven zoals Van der Valk, Vapiano Nederland, grote cateraars zoals Appèl en Markies, kleinere ketenbedrijven met een relatief smal assortiment zoals Frites Atelier en ook Via Amsterdam.

Voordeel voor KHN-leden & en tijdelijke corona-actie

Kovit kent een speciaal ‘fair pricing’ tarief voor KHN leden. Daar boven op neemt Kovit als tijdelijke corona-actie de kosten voor implementatie voor haar rekening en krijgen KHN Leden een additionele aftrek van de maandelijkse fee. Hiermee loopt het voordeel voor KHN leden al snel op tot honderden Euro’s.

KHN-leden die voor 1 augustus 2022 een contractperiode van minimaal één jaar aangaan kunnen genieten van dit tijdelijke voordeel. 

Meer weten?

Benieuwd wat Kovit voor jou kan doen? Vul dan onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende demo.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens