Eén inlog op één platform met al jouw leveranciers.

Kovit is een zeer gebruiksvriendelijk bestelplatform voor de horeca. Vóór - maar vooral - mét haar klanten en gebruikers ontwikkeld. Hiermee helpt Kovit het bestelproces te vereenvoudigen en te versnellen en biedt het inzicht en overzicht voor jou als ondernemer.

Jouw KHN-voordeel

Kovit kent een speciaal ‘fair pricing’ tarief voor KHN-leden. KHN-leden krijgen een additionele aftrek van de maandelijkse fee. Hiermee loopt het ledenvoordeel al snel op tot honderden euro’s.

De juiste foodcost

Mooie gerechten, een goede sfeer en vriendelijk personeel maken de gastbeleving aan de ‘voorkant’ compleet. Maar de horeca wordt steeds meer een vak van cijfers. Een belangrijk deel van de winst wordt aan de ‘achterkant’ gerealiseerd. Zo dragen een juiste foodcost en een goed bestel- en inkoopbeleid direct bij aan de omzet.

Het bestelplatform

Je hebt alle data altijd bij de hand en doet in een paar minuten waar je anders uren over deed.

• Bestel wat je wilt, wanneer je wilt en bij wie je wilt

• Zoek snel naar producten in je totale assortiment

• Geen tijdrovende bestelprocessen via app, telefoon of mail

• Maak uitgebreide rapportages en kostprijscalculaties

Voor wie is Kovit geschikt?

Het Kovit Inkoopplatform is vooral geschikt voor ondernemingen waar een actieve aansturing is vanuit een inkoop gedreven organisatie met meerdere vestigingen of grotere organisaties met meerdere bestellocaties. Het Kovit Inkoopplatform wordt onder andere ingezet door grote internationale bedrijven zoals Van der Valk, Vapiano Nederland, grote cateraars zoals Appèl en Markies, kleinere ketenbedrijven met een relatief smal assortiment zoals Frites Atelier en ook Via Amsterdam.

Meer weten?

Benieuwd wat Kovit voor jou kan doen? Vul dan onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende demo.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens