Met de Quickscan van HorecaAdviesbureau.nl weet je snel wat er allemaal mogelijk is

Als horecaondernemer heb je diverse financiering behoeften, zoals aankoop, investering en overbruggingskrediet, maar het verkrijgen van een financiering is vaak een hele uitdaging. Met de Quickscan van HorecaAdviesBureau.nl weet je binnen zeven dagen wat je positie is en wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw KHN-voordeel

  • Quickscan van € 595,- voor € 250,-
  • Bij positieve uitkomst QuickScan € 300,- korting op de trajectkosten

QuickScan

Het verkrijgen van een overbruggingskrediet begint met een QuickScan. Daarmee inventariseren we of jouw financiële wensen te realiseren zijn. Jij zorgt voor de benodigde documenten, jullie doen samen de scan en je hebt binnen zeven dagen antwoord. Snel, duidelijk én zonder dure accountantskosten.

Financieringsaanvraag

Geeft de QuickScan een positieve uitkomst., dan kan HorecaAdviesBureau.nl je helpen met het traject om je krediet daadwerkelijk rond te krijgen. Dit alles met begeleiding van één eenvoudig en direct te bereiken contactpersoon. Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. En het ook nog eens vlotter gaat.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in dan neemt HorecaAdviesBureau.nl vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over HorecaAdviesBureau.nl

Nikki van Bodegom, The Meatclub, Rotterdam: "Door de kennis en netwerk van HorecaAdviesBureau.nl is de financiering van mijn droom gelukt, waardoor ik van bedrijfsleider nu eigenaar ben geworden van The Meatclub in Rotterdam."