FOX Sports is sinds 1 januari 2021 ESPN: zelfde zenders, andere naam

FOX Sports heet nu ESPN. Vanaf 1 januari 2021 zijn de tv-zenders, online kanalen en apps van FOX Sports in Nederland verder gegaan onder de naam ESPN. Alle vertrouwde competities en programma’s die nu te zien zijn op FOX Sports blijven vanaf 1 januari te zien onder de nieuwe naam ESPN.

De naam en vormgeving worden weliswaar anders, maar onder de vlag van ESPN blijft er ook veel hetzelfde. Alle vertrouwde competities en programma’s die nu te zien zijn op FOX Sports blijven vanaf 1 januari te zien onder de nieuwe naam ESPN. Onder hetzelfde knopje op de afstandsbediening en met dezelfde presentatoren, analisten, verslaggevers en commentatoren.

Vanaf 1 januari 2021 is ESPN zodoende de thuisbasis van onder meer de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Tweede Divisie en Vrouwen Eredivisie. En van internationaal voetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League en MLS en van de populaire Amerikaanse sporten NFL, NHL, MLB en College Basketball.

Zelfde dienstverlening, andere naam

Deze naamswijziging heeft geen impact voor KHN leden die een officiële licentie hebben. Qua dienstverlening blijft ook alles hetzelfde, al zijn we vanaf 30 december wel bereikbaar via nieuwe e-mailadressen. Uiteraard kunnen licentiehouders altijd contact opnemen met hun vaste vertegenwoordigers.

Meer informatie vind je op foxsportswordtespn.nl

foxsportswordtespn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens