Zoals eerder vermeld op deze pagina is de speciale regeling waarmee horecamedewerkers met coronaklachten zich gratis konden laten testen bij Spoedtest.nl geëindigd op 30 juli 2021. KHN heeft geprobeerd de regeling verlengd te krijgen, maar vooralsnog heeft de overheid besloten dat niet te doen. Dat geldt niet alleen voor de horeca, maar voor alle branches.

Gratis testen via de GGD

Zoals altijd kunnen mensen met klachten zich via de GGD gratis laten testen. Maar tussen afspraak en uitslag zit vaak nog één of twee dagen. Daarom bood onze sneltestregeling (dezelfde dag test en uitslag) uitkomst. Die optie vervalt dus helaas.

Alternatief: zelftesten

Een andere manier om vinger aan de pols te houden is je medewerkers regelmatig een zogenaamde preventieve zelftest laten afnemen. Dat kan bij klachten, maar ook zonder klachten. Die antigeentests zijn breed verkrijgbaar, zowel online als in winkels. Als lid van KHN kan je de zelftests met ledenvoordeel bestellen.

Let op als je al zelftests gebruikt: heeft iemand een positieve uitslag (besmet) dan is het advies altijd om direct een testafspraak te maken bij de GGD om een besmetting te bevestigen of uit te sluiten. En uiteraard de richtlijnen van het RIVM te volgen. Bij een negatieve uitslag (niet besmet) is het advies om je te blijven houden aan alle geldende coronamaatregelen.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.

Acties & aanbiedingen

KHN lanceert in samenwerking met verschillende partners steeds meer nieuwe voordelen en acties die jou kunnen ondersteunen in deze heftige periode.

Lees meer...