De crowd als financier en ambassadeur!

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca(gelieerde) bedrijven. Crowdfunding is mogelijk voor starters, herfinanciering en uitbreidingsfinanciering.

Coronavirus

De sluiting van eet- en drinkgelegenheden heeft Horeca Crowdfunding Nederland doen besluiten om tijdelijk alle aflosverplichtingen op te schorten van horecaondernemers gefinancierd via ons platform. Voor meer informatie kun je het bericht op Franchiseplus.nl lezen.

Het platform is geschikt voor aanvragen van startende en gevestigde horecaondernemers met behoefte aan (her)financiering. Elke financieringsaanvraag wordt beoordeeld door ervaren horecaprofessionals. Bijkomend voordeel van crowdfunding is de ‘free publicity’ voor je bedrijf wat leidt tot nieuwe ambassadeurs.

Jouw KHN-voordeel!

Bij succesvolle financiering via Horeca Crowdfunding Nederland krijg je de behandelingsfee a 295 euro retour!

Meer weten of direct profiteren?

Kijk op horecacrowdfunding.nl/lenen, vul onderstaand formulier in, mail naar info@horecacrowdfunding.nl of bel 010-2617070.

Vergroot je kans op succes!

Wil je zeker weten dat je aanvraag kans maakt op een succesvolle financiering? Horeca Maatwerk helpt je graag! Leestip: 'Horeca Crowdfunding Nederland financiert alle horecaondernemers met een goed plan'.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.