Heb je het idee dat je teveel huur betaalt? Met de online huurprijscheck weet je of jouw huurprijs eigenlijk te hoog is. Als je de horeca-bedrijfsruimte lang genoeg huurt, heb je het recht op een redelijke huurprijs. Let wel: mits de eerste huurtermijn is verstreken en de huurprijs in de laatste vijf jaar, behalve via de jaarlijkse indexatie, niet is gewijzigd.

Jouw KHN-voordeel

KHN-leden betalen € 49 in plaats van € 99.

Redelijke huurprijs

Als je de bedrijfsruimte (bestemd voor horeca) lang genoeg huurt, heb je het recht op een redelijke huurprijs. Als voorwaarden hiervoor gelden dat de eerste huurtermijn is verstreken en de huurprijs in de laatste vijf jaar, behalve via de jaarlijkse indexatie, niet is gewijzigd. Het is lastig om zelf in te schatten of jouw huidige huurprijs te hoog ligt en wat nu precies een redelijke huurprijs is. De horecamakelaars waarmee wij samenwerken kunnen aan de hand van jouw ingevulde online huurprijscheck beoordelen of je huidige huurprijs te hoog is.

Via de online huurprijscheck krijg je een eerste indicatie over de redelijkheid van de huurprijs. Vervolgens kan de horecamakelaar langskomen voor een waardebepaling en kunnen onze juristen met de verhuurder over een huurprijsverlaging onderhandelen.

Meer informatie

Kijk op khnadvocatenenjuristen.nl/huurprijscheck of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens