€ 50 korting voor KHN-leden

Heb je het idee dat je teveel huur betaalt? Met de online huurprijscheck weet je of jouw huurprijs eigenlijk te hoog is. Als je de horeca-bedrijfsruimte lang genoeg huurt, heb je het recht op een redelijke huurprijs. Let wel: mits de eerste huurtermijn is verstreken en de huurprijs in de laatste vijf jaar, behalve via de jaarlijkse indexatie, niet is gewijzigd.

Als je de bedrijfsruimte (bestemd voor horeca) lang genoeg huurt, heb je het recht op een redelijke huurprijs. Als voorwaarden hiervoor gelden dat de eerste huurtermijn is verstreken en de huurprijs in de laatste vijf jaar, behalve via de jaarlijkse indexatie, niet is gewijzigd. Het is lastig om zelf in te schatten of jouw huidige huurprijs te hoog ligt en wat nu precies een redelijke huurprijs is. De horecamakelaars waarmee wij samenwerken kunnen aan de hand van jouw ingevulde online huurprijscheck beoordelen of je huidige huurprijs te hoog is.

Jouw KHN-voordeel

Via de online huurprijscheck krijg je een eerste indicatie over de redelijkheid van de huurprijs. KHN-leden betalen € 49 in plaats van € 99. Vervolgens kan de horecamakelaar langskomen voor een waardebepaling en kunnen onze juristen met de verhuurder over een huurprijsverlaging onderhandelen.

Meer informatie

Kijk op khnadvocatenenjuristen.nl/huurprijscheck, mail naar info@khnadvocatenenjuristen.nl of bel 0348 48 94 19.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens