KHN Advocaten & Juristen gespecialiseerd in arbeidsrecht

Een arbeidsrelatie is complex. Hoewel partijen vol vertrouwen en enthousiast van start gaan, kunnen zich in de praktijk behoorlijk wat problemen voordoen. Te denken valt aan geschillen over het functioneren, langdurige ziekte, concurrentiebedingen en geschillen over loonbetalingen. Welke stap is wanneer nodig en wat zijn de rechten en de verplichtingenplichten van een werkgever?

Van elkaar afscheid nemen is in het arbeidsrecht niet eenvoudig. Doorgaans is dit ook niet kosteloos. Je kunt eventueel een (transitie-)vergoeding verschuldigd zijn.

Arbeidsovereenkomsten

KHN Advocaten & Juristen kunnen je ondersteunen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en adviseren omtrent personeelsbeleid om conflicten en misverstanden te voorkomen.

Bij een conflict kunnen zij je met raad en daad bijstaan. Zij kunnen je adviseren en ondersteunen bij de onderhandelingen en gesprekken met de werknemer. Ook kunnen zij je met raad en daad bijstaan in een juridische procedure een of beëindigingsregeling.

Praktische oplossingen

Zij helpen met praktische oplossingen voor jouw situatie, zodat jij je weer kunt bezig houden met dat waar jouw passie ligt: ondernemen.

KHN Advocaten & Juristen kunnen ook adviseren en bijstaan bij:

  • Functionerings- en beoordelingssystematiek
  • Inschaling van uw nieuwe medewerkers
  • Personeelsbeleid, inclusief huis- en gedragsregels
  • Afhandeling van klachten rondom discriminatie op de werkvloer / deelname in geschillencommissie
  • Geschillen met uw Ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging
  • Arbeidsconflicten

Contact

KHN Advocaten & Juristen zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en kunnen op een eerlijke en eigen wijze snel en efficiënt een oplossing op maat bieden. Een advies als het kan, een procedure als het moet. Voor vragen op het gebied van arbeidsrecht kun je vrijblijvend contact opnemen.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens