Korting op alle horecataxaties, verkoop- of verhuurbemiddeling en het opstellen van overeenkomsten

Als lid van KHN profiteer je van korting op taxatie, verhuur en verkoop van jouw horecabedrijf door 's lands grootste horecataxateur Van de Weerd Horecamakelaars.

Op zoek naar een horecamakelaar om jouw bedrijf te kopen, te verkopen of te taxeren? Onze makelaars en taxateurs begeleiden opdrachtgevers bij de aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur van horecabedrijven. Dat doen we dagelijks met veel plezier. In heel Nederland. We adviseren, taxeren, onderhandelen, bemiddelen, labelen en ontzorgen. Al dertig jaar met succes. Daarom zijn we ook de voorkeursleverancier voor veel eigenaren van horecabedrijven, banken en beleggers in horecavastgoed.

Jouw KHN-voordeel

• 10% korting op alle horecataxaties. Heb je bijvoorbeeld een hotelmet een marktwaarde van € 1.000.000, dan kost een taxatie van hetpand en de bedrijfsexploitatie normaal gesproken € 2.500. Je bespaarthierop € 250
• 5% korting op de courtage bij verkoop- of verhuurbemiddeling
• 10% korting op het opstellen van overeenkomsten. Bijvoorbeeldkoopovereenkomsten, huurovereenkomsten en akte van geldlening.Het ledenvoordeel kan oplopen tot € 150

Hoe profiteer je?

Als je onderstaand contactformulier invult, neemt Van de Weerd Horecamakelaars contact met je op. Je kunt ook contact opnemen via taxaties@vdweerd.nl of 030-2345080.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.