Geen commissie voor hotels, voordeel voor consument

Op www.hoteliers.com kunnen consumenten de prijzen en beschikbaarheden van hotels bekijken en vergelijken en vervolgens doorklikken naar de eigen website van het hotel om daar commissievrij te boeken.

Jouw KHN-voordeel

  • Een introductietarief van €19,50 per hotel per maand voor vermelding op het Direct Booking Portal van Hoteliers.com
  • Ontvang meer commissievrije hotelboekingen

Dé nieuwe en eerlijke manier om hotels te boeken

Omdat consumenten via Hoteliers.com direct bij het hotel boeken, zijn er geen commissiekosten. Hoteliers kunnen ervoor kiezen deze besparing te delen met de gast. Op deze manier ontstaat een win-win situatie voor zowel hotelier als consument. Meld je hotel ook aan en doe mee!

Meer weten of direct profiteren?

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het Direct Booking Portal van Hoteliers.com. Via die weg kan kan je je ook aanmelden als lid van KHN. Je kunt onderstaand formulier invullen. Dan neemt Hoteliers.com met jou op.

Aanmelden/informatie Direct Booking Portal Hoteliers.com

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Quote van huidige gebruiker

Hendrik Jan Jenner, Revenue Manager van Luxury Suites in Amsterdam

"Wat is een betere plek om een hotelkamer te reserveren dan op de eigen website van het hotel? We bieden dezelfde kamer aan tegen een lagere prijs, maar doordat we geen hoge commissiekosten kwijt zijn, houden wij meer over en is de consument voordeliger uit. Een klassieke win-win situatie. Hopelijk luidt dit het einde van het commissietijdperk in."