Geef vóór 25 september door of je wil overstappen

Heb je net zoals veel horecaondernemers behoefte om minder tijd kwijt te zijn aan het re-integratieproces bij zieke medewerkers? En wil je meer financiële zekerheid door zeker te weten dat je premie niet ineens veel stijgt als je een jaar meer zieke medewerkers hebt? Dan is de verzuim-ontzorg-oplossing ideaal voor jou!

Veel horecaondernemers ervaren het als zwaar en oneerlijk, dat ze rondom zieke medewerkers dezelfde verplichtingen en kosten hebben als grote werkgevers. Mkb'ers in de horeca hebben geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en ze hebben minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers.

Horecaondernemers maximaal ontzorgen

Binnen de horeca is veel behoefte aan een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor horecaondernemers! Daarom heeft KHN zich hier altijd sterk voor gemaakt in samenwerking met KHN Verzekeringen. Het doel is om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces, en het eigen verzuim van het horecabedrijf minder zwaar te laten meetellen in de premie.

Nieuw aanbod voor KHN-leden

Het Verzuim-ontzorgpakket bestaat uit een arbodienst, verzuim- ontzorgverzekering en de Verzuimregisseur. Met de ontwikkeling van dit pakket is rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van kleinere werkgevers rondom verzuim. Denk aan een all-in service, poortwachtergarantie, een beperkt premierisico en volledige vergoeding van de eventuele interventiekosten.

Voordelen van het Verzuim-ontzorgpakket

  • All-in service: geen extra facturen én ontzorgdiensten rondom re-integratie zijn inbegrepen.
  • Interventiekosten (op advies van de arbodienst) zoals een arbeidsdeskundig onderzoek (€ 1.150,-), tweede spoor (tussen de € 2.000,- en € 500,-) of coachingstraject worden volledig vergoed
  • Het premierisico is beperkt tot 25%. Heb je in een jaar veel verzuim waarbij normaal gesproken de premie flink verhoogd zou worden? Bij deze variant is dit maximaal 25%.
  • Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.
  • De Verzuimregisseur

Er is vanuit ondernemers in de horeca veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim. Lees hier meer.

Overstappen, wij regelen het voor je!

Je hebt een opzegtermijn van 3 maanden bij je huidige arbodienst. Wil je overstappen? Geef dit zo snel mogelijk aan KHN Verzekeringen door, dan regelen zij de opzegging. Wel zo makkelijk!

Persoonlijk aanbod ontvangen?

Ben je benieuwd of het Verzuim-ontzorgpakket goed aansluit bij jouw horecazaak? KHN Verzekeringen stuurt je graag een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
KHN Verzuim Ontzorgprogramma