Nieuwjaarskorting bij Easy Payments en Payone

Pinautomaten

Begin het jaar met grote korting op de aanschaf van een nieuwe pinautomaat. Bij Easy Payments profiteer je de komende maand van stapelkorting op mobiele pinautomaten. Hoe meer pinautomaten je bestelt, des te lager de prijs per stuk is:

  • Bij 1 pinautomaat 20% korting op aanschafkosten
  • Bij 2 pinautomaten 25% korting op aanschafkosten
  • Bij 3 pinautomaten of meer 30% korting op aanschafkosten

De actie loopt tot 15 februari of tot de voorraad strekt. Bij Easy Payments regel je ook gelijk voordelig al je betalingsverkeer. Als lid van KHN betaal je minder voor je pinautomaten en transactieverwerking.

Creditcards accepteren

Gelukkig nieuwjaar namens PAYONE! Begin 2023 goed door overstappen voor de Visa- en MasterCardbetalingen naar PAYONE. De eerste drie maanden betaal je als nieuwe klant slechts 0,85% als basistarief voor creditcardbetalingen. Na deze drie maanden kom je automatisch in het voordelige tarief voor KHN-leden terecht. Dit gaat volgens een staffelmodel gebaseerd op de jaarlijkse creditcardomzet:

  • Tarief1: 0,96%
  • Tarief2: 0,92%
  • Tarief3: 0,87%

Dit zijn de basistarieven voor Europese consumentenkaarten. Voor kaarten buiten de EU (1,0%) en zakelijke kaarten (1,1%) betaal je een toeslag.

Overstappen is eenvoudig en wordt volledig begeleid door Easy Payments, de Nederlandse partner van PAYONE. Met een pinautomaat van CCV of Worldline maak je dus ook gemakkelijk gebruik van deze korting. Je hoeft daarvoor geen nieuw pinapparaat aan te schaffen.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens