Realistische waardebepaling voor de verkoop van jouw horecaonderneming.

Als horecaondernemer kun je op het punt komen dat je je onderneming wil verkopen. Daar komt een hoop bij kijken en je krijgt vaak te maken met (veel) verschillende partijen. Met de waardebepaling via HorecaAdviesBureau.nl weet je via één contactpersoon precies wat er moet gebeuren. Daarnaast heb je ook nog de keuze om de werkelijke verkoop voor je te laten regelen.

Jouw KHN-voordeel

  • Waardebepaling van € 595,- voor € 340,-

  • Bij de keuze voor bemiddelingsopdracht wordt dit bedrag (€ 340,-) in mindering gebracht op de courtage afrekening
  • 5% extra korting op eventuele courtage

Waardebepaling

Bij de waardebepaling van een horecaonderneming stuit je op verschillende uitdagingen, zoals subjectiviteit, immateriële activa, seizoensgebondenheid, overzicht financiële gegevens en marktvolatiliteit. De waarde van jouw bedrijf kan sterk variëren door concurrentie, juridische kwesties en goodwill, waardoor expertise en professionele hulp cruciaal zijn voor een nauwkeurige waardering. Begint het je al te draaien? Met het advies van HorecaAdviesbureau.nl sta je niet voor verrassingen.

Regelen van de werkelijke verkoop

Aan de hand van de waardebepaling heb je de keuze om HorecaAdviesbureau.nl ook de verkoop te laten regelen. Zij promoten de onderneming, screenen kopers en onderhandelen over prijzen en voorwaarden. Ze begeleiden de gehele verkoop, inclusief contracten en due diligence. Ze waarborgen vertrouwelijkheid en streven naar een succesvolle transactie, terwijl ze de belangen van jou als verkoper behartigen.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in dan neemt HorecaAdviesBureau.nl vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over HorecaAdviesBureau.nl

Bjorn Rogmans van Restaurant De Krom in Oud-Alblas:
In 2018 nam ik De Krom over. Als startende ondernemer werd ik geconfronteerd met toch wel een aantal uitdagingen die ik niet allemaal alleen kon oplossen. Mijn vader stelde voor met HorecaAdviesBureau.nl te gaan praten. Ondanks deze pandemie en dankzij de maandelijkse ondersteuning van HorecaAdviesBureau.nl zijn wij er nog steeds en zullen wij deze pandemie overleven.

Rob Neijts van Herberg d'n Brouwer in Zeeland:
Inmiddels adviseert Horecaadviesbureau.nl me al enkele jaren om keuzes te maken voor de ontwikkeling van mijn bedrijf. Hierdoor zet ik weloverwogen nieuwe stappen die goed zijn voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik waardeer daarbij vooral de combinatie van vakkennis, prettige wijze van communiceren en resultaatgerichtheid."