Voldoe aan de wetgeving en voorkom een boete

Een RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) is een wettelijk verplicht instrument om de arbeidsrisico's in een bedrijf te inventariseren en te evalueren. Het uitvoeren van een goede RI&E is belangrijk om de veiligheid en gezondheid van medewerkers en gasten te waarborgen. Ook draagt het bij aan het voorkomen van arbeidsongevallen en verzuim.

Onze partner HorecaAdviesBureau.nl kan jou helpen bij het uitvoeren van een RI&E voor jouw horecabedrijf. Als gespecialiseerd adviesbureau hebben zij de kennis en expertise om de specifieke risico's in de horeca te herkennen en te beoordelen. Daarnaast kunnen zij je adviseren over mogelijke maatregelen om deze risico's te verminderen of te elimineren.

Wat kost een RI&E-scan bij mij in het bedrijf?

De mensen van HorecaAdviesBureau.nl hebben honderden RI&E-scans uitgevoerd. Die kennis en ervaring nemen ze mee naar jouw bedrijf. De scan inclusief evaluatie en Plan van Aanpak kost normaal € 595,00. Als lid van KHN betaal je € 500,-. Beide exclusief btw en reiskosten.

Hoe profiteer je?

Vul onderstaand formulier in dan neemt HorecaAdviesBureau.nl vrijblijvend contact met je op.

Heb je meer dan 25 medewerkers?

Als je bedrijf meer dan 25 medewerkers heeft, moet de RI&E worden getoetst door een gecertificeerde arbodienst of kerndeskundige. HorecaAdviesBureau.nl kan je dan nog steeds helpen bij het uitvoeren van de RI&E en het opstellen van het Plan van Aanpak. Zij kunnen je ook adviseren over welke arbodienst of kerndeskundige de RI&E moet toetsen en je eventueel in contact brengen met deze partijen. Bij voorkeur is dat je eigen arbodienst.

Voor wie is een RI&E verplicht?

Vanaf één medewerker ben je werkgever en is een RI&E verplicht. Voor het niet hebben van een (goede) RI&E kun je een serieuze boete krijgen. De Nederlandse Arbeidsinspectie controleert vaker en strenger, dus wees (op tijd) voorbereid. Naast dat je een boete wil voorkomen, is het natuurlijk nog belangrijker dat je medewerkers (en gasten) in een veilige en gezonde omgeving werken. Kijk voor meer informatie op de Kennispagina Risico-Inventarisatie en Evaluatie.


Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens