Samen tegen voedselverspilling

Wereldwijd wordt een derde van het geproduceerde voedsel weggegooid. In Nederland komt dit neer op gemiddeld 34 kilogram eetbaar voedsel per Nederlander per jaar.* Wil jij meedoen in de strijd tegen verspilling en er ook nog wat aan verdienen? Met de app van Too Good To Go kun je restanten verkopen aan consumenten bij jou uit de buurt.

Jouw KHN-voordeel (geldig tot 18 oktober 2023)

 • Je betaalt het eerste jaar geen administratiekosten t.w.v. €39,- (ex btw)
 • Je komt in aanmerking voor een cashback van €25,- (ex btw)**

**Dit geldt alleen als je nog geen partner bent van Too Good To Go en je binnen een maand na aanmelding je eerste Magic Box aanbiedt. Als je voldoet aan de voorwaarden maakt Too Good To Go de betaling van €25,- over via de eerste kwartaalbetaling.

Meld je direct aan

Voedselverspilling tegengaan

Gelukkig kun je als horecaondernemer veel doen om de verspilling in je zaak te minimaliseren. Bijvoorbeeld door restanten creatief in je menu te verwerken of te werken met portionering. Maar nu dus ook door je overgebleven eten aan te bieden via Too Good To Go. Zo verdien je de kostprijs terug, wordt het eten niet weggegooid en maak je consumenten blij met betaalbaar voedsel van hoge kwaliteit.

Waarom Too Good To Go

Too Good To Go is een wereldwijde app en is momenteel in 17 landen beschikbaar. Van oorsprong is het een Deens bedrijf en sinds 2018 bestaat het ook in Nederland. Via de app verbindt Too Good To Go consumenten aan restaurants, hotels, winkels en bakkerijen met overgebleven producten uit de buurt.

Het grote aantal gebruikers van de app zorgt ervoor dat vrijwel alle aangeboden Magic Boxen ook besteld worden; Nederlanders ontdekken graag nieuwe zaken en smaken op deze laagdrempelige manier. Waarom jij ook mee wil doen?

 • Laat nieuwe gasten uit de buurt kennis maken met jouw zaak
 • Trotse medewerkers en blije buurtbewoners: samen goed doen!
 • Sluitstuk in je verspillingsaanpak, daardoor minder kilo’s afval en dus lagere afvalverwerkingskosten
 • Ontvang additionele inkomsten (winst) voor jouw zaak
 • Het is makkelijk te implementeren en simpel in operatie
 • Voorkom onnodige uitstoot van broeikasgassen

Wist je dat…...

 • In Nederland zo al meer dan 15 miljoen maaltijden van verspilling gered zijn?
 • Dit door 8.500 partners, waaronder ook veel hotels en restaurants (Hilton, Accor), gerealiseerd is…
 • …en door meer dan 3.2 miljoen Nederlanders die de app op hun telefoon hebben staan.

Hoe werkt dat?

Je voedsel aanbieden via Too Good To Go werkt heel eenvoudig. Via de website of de app bied je Magic Boxen aan, met daarin voedsel dat is overgebleven. In de app kunnen buurtbewoners de box bestellen en zij komen vervolgens langs om hem op te halen. De ophaaltijd bepaal je zelf.

"Too Good To Go stelt onze hotels in staat om het grootste deel van hun niet geconsumeerde voedsel toch te verkopen. Samen zijn we sterker als het aankomt op het redden van de planeet. " - Accor Group

*Bron: Voedingscentrum, 2019

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens