eHerkenning waarom nu belangrijk?

Veilig online zakendoen door in te loggen met eHerkenning is nu actueler en belangrijker dan ooit. Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan zodat zij aangifte kunnen doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door kunnen geven aan het UWV en om steun aan te vragen bij het RVO. Bij Z login krijgen KHN-leden de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3.

KHN heeft met Z login een ledenvoordeel afspraak gemaakt, zodat leden gegarandeerd de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3 (EH3) krijgen

Waarom eHerkenning niveau 3?

Bijna alle (overheids)organisaties kiezen voor eHerkenning niveau 3, vanwege de wet AVG en veiligheidseisen. Veel ondernemers hebben eHerkenning niveau 3 nodig om bijvoorbeeld de aangifte loonheffingen in te dienen via Mijn Belastingdienst Zakelijk.

U kunt met eHerkenning inloggen bij meer dan 500 verschillende (overheids)dienstverleners. Denk hierbij aan grote overheidsdienstverleners zoals het UWV,de Belastingdienst en de RDW.

Ook aangifte omzetbelasting met eHerkenning

Naast de aangifte loonheffing moet sinds 1 juni de aangifte Vpb met eHerkenning niveau 3 gedaan worden. Ook de aangifte omzetbelasting (OB) kan al met eHerkenning gedaan worden. Eenmanszaken kunnen bij veel dienstverleners, waaronder de Belastingdienst, hun DigiD gebruiken. Bij het UWV kan dat niet en is eHerkenning nodig.

Kortom: wil je zeker weten dat het inloggen werkt bij zoveel mogelijk dienstverleners, kies dan voor eHerkenning niveau 3.

Jouw voordeel

Je krijgt als KHN-lid 15% korting op de reguliere tarieven van eHerkenning niveau 3 van Z login. Bij betaling per jaar is het regulier tarief €41. Met 15% korting betaal je maar €34,85. Voor drie jaar betaal je €76,50 in plaats van €89,95.

Aanvragen

Z login heeft een speciale pagina voor KHN-leden gemaakt om eHerkenning aan te vragen.

eHerkenning wordt ook wel eens geschreven als e-herkenning of e herkenning, maar eHerkenning is de 'officiële' benaming.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens