eHerkenning waarom nu belangrijk?

Veilig online zakendoen met een eHerkenning inlogaccount is nu actueler en belangrijker dan ooit. Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan zodat zij aangifte kunnen doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door kunnen geven aan het UWV en om steun aan te vragen bij het RVO. Via Z login krijgen KHN-leden de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3.

KHN heeft met Z login een ledenvoordeel afspraak gemaakt, zodat leden gegarandeerd de laagste prijs voor eHerkenning niveau 3 (EH3) krijgen

Tegemoetkoming vaste lasten (TVL) aanvragen met eHerkenning niveau 3

Vanaf 12 april 2021 is het verplicht de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) met eHerkenning niveau 3 aan te vragen. Dit geldt voor TVL Q1 2021 en TVL Q2 2021. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft het niveau verhoogd om het aanvragen veiliger te maken. Aanvragen met DigiD blijft mogelijk als u bij KVK geregistreerd staat als eigenaar of bestuurder van het bedrijf.

Waarom niveau EH3?

Op dit moment kiezen bijna alle overheidsorganisaties voor niveau EH3, vanwege de wet AVG en veiligheidseisen. Ook de Belastingdienst. Veel ondernemers hebben EH3 op een korte termijn nodig om de aangifte loonheffingen in te dienen via Mijn Belastingdienst Zakelijk. Deze aangifte moet zo snel mogelijk gedaan worden aangezien het UWV de gegevens uit deze aangifte nodig heeft voor de NOW-regeling (de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid voor ondernemers met veel omzetverlies door het Coronavirus).

Ook aangifte omzetbelasting met eHerkenning

Naast de aangifte loonheffing moet sinds 1 juni de aangifte Vpb met eHerkenning niveau 3 gedaan worden. Ook de aangifte omzetbelasting (OB) kan al met eHerkenning gedaan worden. Eenmanszaken kunnen bij veel dienstverleners, waaronder de Belastingdienst, hun DigiD gebruiken. Bij het UWV kan dat niet en is eHerkenning nodig.

Kortom: wil je zeker weten dat het inloggen werkt bij zoveel dienstverleners als mogelijk, kies dan voor eHerkenning niveau 3.

Jouw voordeel

Je krijgt als KHN-lid 15% korting op de reguliere tarieven van eHerkenning niveau 3 van Z login. Bij betaling per jaar is het regulier tarief €41. Met 15% korting betaal je maar €34,85. Voor drie jaar betaal je €76,50 in plaats van €89,95.

Aanvragen

Z login heeft een speciale pagina voor KHN-leden gemaakt om eHerkenning aan te vragen.

eHerkenning wordt ook wel eens geschreven als e-herkenning of e herkenning, maar eHerkenning is de 'officiële' benaming.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens